adn111 Kızlar benim ilk gebeligim ve son 5 hafta kaldı ama o kadar heyecanlı ve meraklıyım ki sürekli renkli ultrasonundaki hallerine bakıyorum seviyorum 🥰 daha önce doğum yapmış annelerimiz bebekleriniz renkli ultrasondaki haliyle Ayni mi doğdu yoksa doğduktan sonra çok değişiyor diyenler haklı mı çok mu meraklıyım ne sürekli eşime şurası aynı ben burası aynı sen diyorum benim gibi olan var mi 😂
Pinklove adn111 Kız ultrasonla normal haline nasıl benzesin?😀 Ultrasonda zaten tam anlaşılmıyor ki yüzleri falan renkli ultrason bile olsa. Bebekler zaten kırkı çıktıktan sonra değişiyorlar. Görümcemin kızı oldu, kırkına kadar çocuk kedi yavrusu gibiydi minicik kapkara. Çocuğun kırkı çıktıktan sonra aşırı güzelleşti Rus bebeklerine benzedi sarışın bembeyaz😂😂
5melekannesi adn111 kızımla 37 haftalıkken renkli ultrasona girmiştik fotoğrafı vardı hep merak etmiştim ve 1 hafta sonra doğdu gerçekten de öyleydi ağzı burnu dudakları çok güzeldi ve sarışın bi bebek olucak demiştim fotoğrafa bakarak öyle de oldu 🥰🥰
Minigininannesi adn111 kızımın 22haftalikken olan fotosuyla doğurduğu aynıydı sadece biraz kilolu haliydi ☺️
adn111 Pinklove valla instagrsmda karşıma çıkıyor iki fotoğrafı yanyana koymuşlar bazı bebekler cidden aynı doğuyor ama tabiki ten rengi saç rengi değil göz burun dudak şekli falan diye avutuyorum kendimi 😂😂 bide ödemli olur diyorlar ama bilemedim 😂
abilgen adn111 ikimize de benzemiyor, uzaylı gibi. Yine de güzel seviyoruz ama o haline benzemesin🤣🤣🤣🤣
adn111 5melekannesi maşallah Allah bağışlasın benimki de sarışın olacak diyorum ama belli olmaz tabi her halini ayrı severim onun 🥰😍😍
adn111 Minigininannesi yaaa 22 haftadan beri sekilleniyor demek ki ama ben detayli ultrasonda farklı son muayenede farklı doktorlara gittigim için cihazdan veya bebegin pozisyonundan herhalde hepsi birbirinden farklı 😂
adn111 abilgen ay hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂😂 benim doktorum da yüzünü çekmiş ekstradan yandan kafa seklini çekmişti cidden uzaylı gibi oluyor yarim yamalak olduğu için 😂😂
burcudemirr adn111 valla canım sanırım ilk dogduklarindaki yüzleri benziyor bencede çok görüyorum böyle paylasanlari internette aynı yani gözümüz görüyor çok şükür acil sende bakabilirsin yalan değil sonrasında tabiki illa büyüyorlar gelişiyorlar değişiyorlar normal olarak ama ilk doğduklarında detaylı yada rnekli ultrasondakiyle aynı yada benzer oluyor bence benim fikrim bu şekilde intenette de birçok örneği var doğmasına önce ve doğduktan sonra bende merak ediyorum doğuma daha var benim ama özellikle bakıcam doktorum da paylaşmıştı bir hastanesinin doğumdan önceki ve sonraki ne dediysek o diye saisrmistim hatta ama gerçek yani🤣
adn111 burcudemirr o zaman Bizim bebiste ilk doğduğunda herkes sevdiğim hali gibi olacak desene 😍😍 tabiki doğduktan sonra her gün degisiyorlar özellikle 4 5 aydan sonra bambaşka oluyorlar ama ben ilk gördüğüm anı sabırsızlıkla bekliyorum 😂💗💗
abilgen adn111 aynen bide göbek kordonu yüzüne yakın mı ne geçiyor o kapatıyor, kafa yarım böyle, yüz yarım bi garip. Ama benimsedim tabi öyle de seviyorum, bakalım ne çıkıcak 🤣
burcudemirr adn111 evet canım bende öyle ay bende bekliyorum canım sağlıkla alırız InşAllah kucağımıza 🥰🙏
2kuzu1anne adn111 hiç alakaları bile olmuyor benim oğlum utrasonda kofte burunlu botoks dudakliydi doğduğunda ne dudak nede burun yoktu😊
adn111 2kuzu1anne ben ve eşimin burnu küçük ama bebişimiz köfte burun gibi duruyor bide dudaklarimiz dolgun ama ultrasonda ince duruyor valla bende anlamdım 😂 doğduktan sonra göreceğiz artık 😍
adn111 abilgen 😂😂 aynen öyle nasıl olursa olsun Buz Devrinde Sid’in dediği gibi onlar bizim yavrularımız 😍😍😂
Edafmo adn111 hahha hayıırr. Renkli ultrasonda falan tamamen babasına benziyordu, doğurdum herkes şok oldu kendini doğurmuşsun dediler😂
adn111 Edafmo bizim doktorumuz bile en son kontrolde aynı babası dedi ama ben eşime sürekli diyorum doğduğunda aynı ben olursa hiç şaşırmayın diye 😂😂😂