5melekannesi Bugün 20 haftalık oldum bi kaç gündür kaşınıyordum baya önemsemedim ama bugün duş alınca baktım kolumun iç bölgesinde bileklerimde el üstümde kızarıklar kabarıklar oluşmaya başlamış neden oluyo bu ?
hilalklkn 5melekannesi ayyy benimde sol bacağımda çıkmaya başladı. Sanki bi şey ısırmış gibi. Öyle bi kaşınıyor ki
ikiprensannesi__ 5melekannesi gebelik alerjisi bu maalesef bende de oldu çözümü felan yoktu ama benim 36. Haftada olmuştu iki hafta çektim sonra doğum yaptım geçti umarım hemen geçer kaşıntı kabariklik oluyor zor biraz
5melekannesi hilalklkn bilgisi olanlar yazar inşallah da ona göre hareket edelim ayağa kalkacak halim yok boş yere hastaneye gitmiyim
hilalklkn 5melekannesi internette hamileliğin bu dönemlerinde normal diyorlar hormonlardan kaynaklı olabilir diye
Akrep03 Bende 6 haftalık hamileyken oldu kendi kendine geçti ama izi kaldı bende bacaklarımda başladı önce sonra kullarıma geçti
ikiprensannesi__ 5melekannesi doktora gözükmeniz de fayda var 6 yıl önce oldu bana ilk gebeligimde doktorlar yapacak bişey yok dedi ama benim doğum çok yakındı daha çok var doğuma belki krem felan verir bildiğim bı zararı yok çocuğa
Simmsimm Melekler12 evet kaşıntı ve kabartma var pazartesi dahiliyeye gideceğim 36. Haftanın içindeyim pazartesiye kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum
Melekler12 Simmsimm canım gebelik kaşıntısı da oluyor 1 ay kasindim öldüm resmen sık sık duş aldım nemlendirici sürdüm geçti hemen
Simmsimm Melekler12 sadece soğuk su biraz hafifletiyor inşallah yarın bir çözüm bulunur ve erken doğum olmaz 😭
Babybaby12 5melekannesi şuan bende de var doktorum bir ilaç önerdi kullanmaya başladım inşallah gecer
Mona- 5melekannesi gebelik kolestazı olabilir. Ablamda vardı 37. Haftadan sonra bebeği zehirler diye erken aldılar bebeği. İnşallah öyle bişey yoktur ama tedbir her zaman önemli devam ederse bi test verin isterseniz