• Alışveriş
  • Memnun kaldıklarımız öneriler gelsin 🛍️💡

Sila66 Günaydın canım önerilere bakmaya geldim 😂❤️

Sila66 daha çocuğum doğmadı 25 günüm kaldı kullanmadım henüz hiç birsey kullanınca öneririm 😂

Sila66 biraz fiyatlı ydı o zamanlar diğer markalara göre ama hakkını verdi. Şmdi en uyduruk marka bile çok pahallı olduğu için almadıysan hiç düşünme hm al 😄

Sila66 avent göğüs kalkanlari benim bebeklerim resmen 😂 ilk doğumumda göğüslerim çok yara olmustu ne yapsam ne kullansam geçmemişti tam 4 ay sürmüştü avent göğüs kalkanlariyla iyilesmisti 🤍 şimdiki hamileliğimde yerlerinden çıkarırken öptüm resmen canlarım benim diye 😂😂

Sila66 bebek arabası için minder aldım ondan da çok memnunum mama sandalyesine kullanacağım. İlk zeka kartlarım var bebeğimin aşırı ilgisini çekiyor çok detaylı bakıyor. Termos çok kullanışlı dışarıya çıkarken sıcak su elimin altında sürekli biberon yıkamaya mama yapmaya ek gıda döneminde birşeyler koymak için. İki takımlardan ziyade tulumlar çok rahat oluyor alt değiştirme de filan da. Hışırtılı kitaplar. Nebulizatör grip nezle zamanı çok işe yarıyor. burun aspiratörü ve serumlar muhakkak bebekli evlerde gerekli.. baby me çok güzel

Sila66 yedek uçlarını temin edebiliyorsun daha pratik geliyor. Süt poşeti baby me de güzel kokusu vs de yok ihtiyaç halinde temin edilebilir ama bir paketten zarar olmaz yedekte kalması.

Deletedmom_85, başlığı Memnun kaldıklarımız öneriler gelsin 🛍️💡 olarak değiştirdi.