Sila66 bu dönemde öneriler arıyoruz memnuniyet, kulanıslı’mı, organik’ mi? sağlam’ mı rahat edermi? buraya memnun kaldığınız Annelere önereceğiniz ürünleri atalım 🤍
Deletedmom_106 Sila66 hm den aldığım atlet ve zıbınlar. Hem çok kaliteli ydi hem esnek ve bi tık büyük aldığım için çok uzun süre giymişti kızım.. taytlarda aynı şekilde . Onlar var die aylarca bisey almadım çocuğa . Dediğim gibi biraz bol ve büyük tü ama
Durubebegim Sila66 lansinoh hoş geldin biberon seti çok memnun kaldım Emzik olarak dr browns ikili olan çok beğendim Yeni doğan set lc organik serisi öneririm Ve kış bebeklerine özellikle önereceğim evde giymek için havlu çoraplı kadife lc patikli pijama kesinlikle alın çok rahat sıcacık yumuşacık 👼🚼👩🍼
Aaaysee Sila66 eğer bir gün doğarsa insaAllah denedikten sonra yazarım aşko gdhdjdkdks en çok incianın pişik kremi iyi gelecek mi onu merak ediyorum,insaAllah iyidir
Tatli2 Deletedmom_106 hm den aldıgım ne varsa hiç mi hiç eskitemedim. Taş gibl duruyorlar hala. Bebekler için olanlar da öyledir eminim
prematureannesi_ Aaaysee ben önce kendimde denedim 😂😂 sonrw çocuğumda ama iyi gelmedi ıva natura ama diğer ürünleri güzeldi 😂😂😂
defneemom Sila66 kesinlikle alt acma örtüsü kizim dun tam altini actim kaka yapti onu yataga yaptigini dusunemiyorum bile eidndodjdi zaten sayisiz ne zaman altini acsam cisini yapiyor
Sila66 defneemom yaa bende sunger olan takımdan aldım bez de alayım dıyorum hastanede oyle yaparım yaanı😂😅
Cayvarmiya defneemom aşkım altını açmadan göbek kasık bölgesini ıslak mendille sil iki üç dk bekle sonra aç
Deletedmom_106 Sila66 biraz fiyatlı ydı o zamanlar diğer markalara göre ama hakkını verdi. Şmdi en uyduruk marka bile çok pahallı olduğu için almadıysan hiç düşünme hm al 😄
defneemom Sila66 yok askim bu tek kullanimlik olanlar. ben tabii pislenmezse bir kac kere kullaniyorum. dogurmadan 10lu almistim dogurdugum hafta kosa kosa gidip 40li aldim
Mavisim099 Turna44 merhaba bende o kilotlardan almak istiyorum ama kalıpları nasıl acaba normalde s m beden diyerim . Bunlarda ne almam gerekiyor şuan 5 bucuk hamileyim karnım çıktı biraz çık boyum 168 kg 57 60 arasi
prematureannesi_ Reflü yatağı aşırı memnuniyet içerir. Ama büyük alınması taraftarıyım. Bol zıbın yandan açılan lc de var Çıngıraklı oyuncaklar Piyanolu bebek halısı Çok amaçlı organizatör keçe çok rahat evin heryerini götürebiliyorum. Bol bol ağız silme mendili ve müslin örtü Lansinoh göğüs pompası bebeğim kğvözdeyken kurtarıcım oldu. Sterilizatör aşırı memnunum.