Tugceeeeeee1 45 gün kaldı ve beni bı korku aldı kizlar inanılmaz yani . Burda güzel şeyleri okuyorum ama kalbim küt küt nasıl olacak ya :( gerçekten en basit olanı çocuğu yapmakmis
Mucizebebek2 Tugceeeeeee1 son 18 bizimde karnım baya düşmüş cevremdekiler 20 güne kalmaz diyolar sağ Salim gelsinler inşallah benim 2. Doğumum kolay olur diye kendimi teselli ediyorum ☺️
Tugceeeeeee1 Mucizebebek2 kolay geçsin insallah. Ben daha nasıl doğuracam onu bile bilmiyorum normal doğum korkutuyor beni
Mucizebebek2 Tugceeeeeee1 normal doğum zor ama sonrası çok güzel rahatça bebekle ilgilenebiliyoruz tabiki öncelik bebeğin en sağlıklı şekilde gelmesi
Aaaysee Tugceeeeeee1 doktora kalsa sezaryene alcak sancım yok diye ama ben normal istiyorum suni ile deneyeceğiz salı günü insaAllah hayırlısıyla normal olur canım Dua et 🥲🌸
Kardelenalya Son 34 ama zaman gecmiyor ne heyecan ne stres biran önce zaman geçsin istiyorum ağrılardan uyuyamıyorum artik
Biranneningunlugu Benim de 28 ama heyecan korku 45′ten beri var 🥲🥲 bir an önce sağlıkla gelseler ya 😅
arelbaby Tugceeeeeee1 bizde 45🙈 çok heyecanlıyım bende sayılı gün çabuk geçer :) gün verdimş doktorunuz cinsiyet nedir
Urbe43 Tugceeeeeee1 ikisi de korkutuyor beni ama normal doğum daha çok korkutuyor karar veremiyorum maalesef