Songulkosar Merhabalar bugün 23+3 bebeğimin hareketleri hala düzensiz bir gün hareket ediyor bir gün hareketsiz ve genelde akşam hissediyorum sizde hareketleri nasıl endişeleniyorum bir gün hareketsiz kalınca
zeynozey Songulkosar korkma kız benimde öyle 22+1 bugün gece ben yatınca kızım uyanıyo 😅😅 gün içinde çok nadir hareket ediyor😃 Sakin huylu olurlar inşallah doğuncada böyle 😬😬
Meltems53 Songulkosar haftanız daha küçük o haftalarda düzensiz olur zaten. 28 den sonra düzene giriyor genellikle.
Bsragrkan Songulkosar bende 24+2 hamileyim bir gün sadece ½ kez pıtttt pıttt hissediyorum bazen 2 gün hiç Hissetmiyorum gibi Gibi çok endişeleniyorum herkes çok hareketli deyince bende korkuyorum
Songulkosar Bsragrkan bugün çok hareketliydi dışarıdan belli oluyordu hareketleri normal ama her bebek öyle değilmiş bu haftalar zaten düzensizmiş doktorum söyledi içiniz rahat olsun
Minis122 Songulkosar bende 23+5 haftaligim. Gun icinde ayakta cok durdugum.zaman ozellikle haraketini cok hissetmiyorum oturdugum an basliyor brnim. Ama bazi bebekler cok fazla.haraket etm zmis benim bastam beri cok harsketli
Brisii Songulkosar aynisi 26 haftalıgım ve gündüzleri hiç hareket etmemeye başladı ama gecede durmuyor
ArvenMom Songulkosar 30 kadar normal düzensiz olması her bebek aynı olmaz bazıları uyumayı sever sakin olur o yüzden canınızı sıkmayım