Nevsevmom 9 Mart son adet günüm 6 nisanda adet olmam lazımdı 12nisanda idrar testi yaptım silikti ama vardı 13 nisan beta hcg verdim 16.7 çıktı çok düşüktü şimdi duramadım bugün yine idrar testi yaptım negatif silik bile çizgi yok bu ne demek oluyor sizce
Yagmure Nevsevmom idrar testi değer düşük olduğu için net doğru sonuçlar vermeyebilir şuan bugun 15i tam zamanı tekrar kan vermelisin. Artışa bakılmalı kimyasal mı değil mi o zaman anlaşılır benimde regl olcak gibi belirtilerim vardı gebe olmadığıma emindim negatifi görüp rahatlayıp adet olayım diye yapmıştım testi gebelik ve adet belirtileri birbirine aşırı benziyor
Tbsra95 Nevsevmom bu gün tekrar kan verin :) takip edin idrarla belli olmaz korkma inşallah sağlıklı yükselme olur
Nevsevmom Gamzegll bida kan verim en iyisi demi kimyasal gebeliktir diye korkuyorum kasık ağrımda var biraz
Gamzegll Nevsevmom ben dehşet adet sancısı çektim adet olamıyorum giderimde adet söktürücü yazdırayım dedim doktora gittim bebek kesesi gördüm aşkım her kaşık ağrısı adet ağrısı değildir ki hem git ve ama sonucu buraya yaz olur mu
Nevsevmom Yagmure çok sevindik ikinci olucak Allah izin veririse inşallah tutunmuştur kimyasal falan değilidr 🥹
Kucukmeleg-bklyrm3480 Ay benimde öyle oldu sonra adet oldum ama hiç üzülmedim yaşamak kaderinde olsaydı yaşardı dedim Kasım bel ağrısı oldu sonra iki gün sonra adt oldum olursan da üzülme canım yeniden olur boşver
Nevsevmom Kucukmeleg-bklyrm3480 adet oldum şimdi biraz ağladım ama isyan etmedim Allahım en güzelini nasip eder
Tbsra95 Nevsevmom ama kan vermeniz gerekiyor kimyasal gecirmissinix onun sıfırlandığını kontrol etmeniz lazım bilginiz olsun diye diyorum 🩶