snka2021 Aylardır beklediğim o gün geldi 🌸 pazartesi detaylımız var. Güzel sonuçlar almam iÇin sizden dua bekliyorum. İsim olarak şimdilik Kutay düşünüyoruz Kutay bebek diye dua ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler ❤️
Nurdan11_ snka2021 çok güzel bizimde pazartesi günü detaylımız var 🥰 Kutay bebeğimize rabbim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️🙏🏼
snka2021 Nurdan11_ Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın ❤️🌸 çok güzel haberler alalım inşallah pazartesi yine burda haberleşelim 🤲🏻💕
snka2021 Nurdan11_ çok çok şükür iyi geçti :) bi böbrekte genişleme var dedi ama önemsiz dedi erkek bebeklerde oluyormuş doğduktan sonra bi bakarlar dedi onun dışında güzel her şey senin nasıl geçti canım :)
Nurdan11_ snka2021 bizimde böbreklerde birazcık genişleme gördü 28 haftada bir daha bakacağını söyledi. midesi küçük dedi moralim bozuldu. Bi de bebek dönsün diye 6-7 saat bekledim 😢
YLD_95 snka2021 çok şükür adınıza çok sevindim. Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür bizde iyi haberler aldık çok stres yapmıştım bende. İnşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alalım zamanı geldiğinde yavrularımızı 🤲🏻🌺
snka2021 Nurdan11_ böbreklerde genişleme herkese diyorlar canım beş hamile arkadaşım var hepsine de dediler ondan korkma. Bunlar doğuma kadar düzeltebilecek düzelmese bile tedavisi olan şeyler içini ferah tut Allah çaresiz dert vermesin 🤲🏻
Nurdan11_ snka2021 amiiinn içim rahatladı çok teşekkür ederim 🙏🏼 yarın öğleden sonra da doktorum görmek istedi bakalım ne diyecek 🥰