Tahamoms Zeynep_45 prilam Dr hapıno yazdir doktoruna ilk hamileliğimde çok bulantı kusma yasuyodum bu ilaç çok iyi gelmişti geceden 2 tane iciyosun ertesi gün bulantı olmuyor
ilkimbebee Zeynep_45 leblebi tuzlu çubuk kraker bunları başından ayırma eğer bunlarla geçmezse doktoruna prilam dr yazdır geceleri yatarken iç daha yolun başındasın🌸
Busekarayel Zeynep_45 yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz tuzlu çubuk kraker ye birkaç tane yattığın yerde, 10-15 dk sonra kalk yataktan ben 17. Haftadayım hala bulantılarım var prilam da kullanıyorum ama çözümü böyle buldum sadece, inşallah en kısa sürede geçer 🥰
EsRaHa Zeynep_45 5-6 haftada başladı 6 ay dolana kadar prilam içtim geceden 2 tane, hapı içtiğim halde sabahları kustum, hapı korkarak bıraktım çünkü öncesinde de bırakmaya kalktım hop başa sardı şimdi idare ediyorum hapsız şükür 6,5 aylık oldum
Senasura Zeynep_45 6.haftamdayım.Doktor bana vinalac diye çoklu bir vitamin verdi sadece onu kullanıyorum içerisinde zencefil var.Bu haftadan sonra bulantıların başlayabilir iyi gelecek diye verdi.Zencefil gebelikte bulantıya doğal bir çözümmüş.Araştırıp kullanabilirsin.Eczane fiyatı 150 ama gerçekten değer.Hiçbir şekilde bulantı hissetmiyorum ☺️