cihaninannesi Tanembebek5 benim de maalesef korkum erken doğum riskim. Biraz toplu olursa iyi olur diye düşünüyorum önleme karşı ama dediğinizin hepsini nerdeyse yapıyorum sadece pekmez içmiyorum ve şuan normal seyrediyor 😥 daha doğrusu hep 2 hafta önde giderdi kilo ve gelişim olarak bu hafta kontrole gittiğimde kilosu ve gelişimi normal ilerliyor dedi tabi ki sağlıklı olması herşeyden önemli ama erken doğarda kilosu düşük olur diye korkuyorum 😔
Tanembebek5 cihaninannesi korkma annesi inşallah zamanında gelir evlatlarımız kilosu şun normalse beslenmene devam et kilo alır o 😘
ensensr23 Zln2152 öyle özenerek yemedim canm neyi çektiyse onu yedim😄. Sadece yumurta sevmeyen ben her sabah 2 haşlanmış yumurta ve kaşar çok yedim.
Zln2152 ensensr23 ne güzelll sağlıkla gelsin inşallah 🙏 Bende bu dönem yemeye odaklanayım bari bulantılar yüzünden pek iştahım yok hatta yiyemiyorum desem yeridir
Urasbebegim Bebeğimin kilo alma zamnalari tamda ramazan ayina denk geldi .orucumu tutuyorum ama.bebegim aklımda şimdi ara ara tutmamqzlik yapıyorum bebeğim için . Şükür ramazan bitti nerdeyse .
Urasbebegim Bende kefir ,ceviz,maden suyu,kaşar yiyorum yumurtada yemeğe çalışıyorum bebeğim.icin ama kilosu normal öyle sizinkiler gibi tombik değil .sadece kazasız belasız sağlıkla kucağımıza alalım rabbimin izniyle kilo alır zaten .
Zln2152 Tanembebek5 inşallah güzelim yA İnan şu saat oldu halen birşey yemedim boş mideyleyim zorlamaya çalışıyorum ama hep atacak gibiyim😖 Pekmezi içebilsem keşkeeee ama denerim kuzum muz ve cevize odaklanayım bari inşallah kilo alır yaa🥲
Zln2152 Crescent96 sağ ol kuzum teşekkür ederim önerin için 🙏🫶 Tek sıkıntım yiyemiyorum bir şey anlamadım gitti bu haftalara kadar bulantım yoktu ama 29 haftaya girdiğimden beri bulantım var çözemedim neden olduğunu. Yumurta ile aram yok yemeye çalışıyorum birde çikolatalı süt ve mız falanda deniyim çarşamba tekrar kontrol var 30 haftalık olacağım o gün. İnşallah kilo almıştır yaa 🥲
Nidanurr Zln2152 Kaşar ceviz findik fistik tuketmeye çalışın onlar da kilo yapar bebise biraz da genetik bence
ensensr23 Senay1 herşeyide yedim canm mesela kuruyemiş,yeşillik haşlanmış yumurta, kaşar bunları daha çok yedim ama ben kilo alsın diye değil bunları genel olarak sevdiğim için hep tükettim. Genetiklede alakası varmış bazen ne yersen ye bebeğe gitmeyebilirmiş.
Tanembebek5 Ebru-2121 yok canım 2 kere baktı tokluk şekerime genetik sanırım eşimde ben de 4 üzeri doğmuşuz
ensensr23 Ebru-2121 benim 11 haftadan beri bebeğim haftasına göre önde ne şeker ne başka bişey var bende şu son ayda suyum fazlalaştı yine şeker falan çıkmıyor ama suyum fazla.
Deletedmom_116 Zln2152 Muza yüklen😂Onun efsane faydası var ama biseylede dengele yoksa kabızlık yapar