Mina40 Kızlar kullanma kılavuzunda hamilelikte kullanılması önerilmez yazıyor doktor yazdı ama kafam karıştı siz kullanıyor musunuz
Abcc-1 Mina40 testlerde d vitaminim eksik çıktı kullanıyorum gayet faydalı hem kendiniz hem bebek için
Mina40 miray1995 Daisy0000 Ağızdan mı damlatıyorsunuz yoksa suya felan mı kullanma talimatında niye öyle yazıyor o zaman 🥹
Daisy0000 Mina40 Kaşığa damlatıp direk içiyorum,şurup gibi ..Bende anlamadım canım ama sorun olsa yazmazlardı…
srny Mina40 suya damlatmayın yağ bazlı bir ilaç olduğu için su ile karışmaz bardağın kenarlarına yapışır siz sadece su içmiş olursunuz. Direkt ağzınıza veya kaşığa damlatıp içemiyorsanız yoğurt veya ekmeğin üzerine damlatmayı deneyin
minikmelegim_ srny yoğurt olmaz demir kalsiyum ile karşılaşınca etkisi kaybolur. Ben ekmeğe damlatıyorum yada kahvaltılık mısır gevreğinin üzerine
elifcicek_07 3 yıldır şu forumdayım bir kişi dahi çıkmamıştı karşıma prospektüs okuyan. Sizi bunun için tebrik ediyorum diyeceklerim bu kadar 👌😘🤝
Mina40 elifcicek_07 yani okumakta fayda var bence ne olursa olsun doktor öneriyor ama yinede insan kendini rahatlatmış oluyor teşekkür ederim bu arada canım😀🤓