mother2 Kizlar 9 haftalik gebeyim idar yolu enfeksiyonum var doktor sase seklinde ilac verdi ama siz nasil bas ediyorsunuz bebege bir zarari varmidir ,?
eylulmihrasmom mother2 sık iç çamaşırı değiştirin lavabonuzu sık temizleyin sürekli olarak. ütüleyerek giyiyorum ben bir de bol su iç en rahat suyla atarsın
Cihangirmom mother2 hamile kaldım kalalı var suan 32 haftalığım gene var tahliller ilaçlar bir türlü geçmedi artık bol bol su içmek dışında bisey yapmıyorum
Minigininannesi mother2 kızılcık suyu normalde çok iyi geliyor. Ama gebelikte içilir mi bilmiyorum bir araştırın. Aslında vişne suyu gibi bir şey ama belki bir etkisi varsa internetten bir bakin
mother2 Melekler12 ilk gebeligimde se vardi bu gebeligimde de cikti yaa temizde turuyorum sik sik da degisiyorum ama kaynanamlarda kalıyorum ondan oluyor sanirim
mother2 Cihangirmom ilk gebeligimde de vardi erken dogdu gecen aylarda dusuk yaptim korkuyoru. Ister iztemz insallah bunda ayni seyleri yasamam
Baby187 Bende 8 haftalığım ilk 3 ay kullanmayın diyolar antibiyotik siz kullandınız mı acaba? Doktor banada monurol şase verdi
mother2 Baby187 bana da uroday vardi onu kullanicam bide piyoleseptil diye bir ilac verdi ama kullanmadim daha ama benim ilk cocugum erken dogdu enfeksiyon yuzune
Cihangirmom mother2 imsaallah olmaz bişi kuzum bol bol su iç geçmedi yani benim de 32 ye geldim çok şükür suyu eksik etmedim tuvaleti tek kullandım rapor aldım iş yerinden öyle boule geçti
TugSozTan Artık baş etmiyorum bıraktım çünkü bıktım. Fitil iğne saşe oral ilaç kullandım yok geçmiyor.
mother2 Cihangirmom ben de evime gecicem insallah ozman duzelir depremden sonrak yananamlarin yanindaydik iki aydan beri
Biranneningunlugu mother2 enfeksiyon olması normal dogum için engel mi onu sordum biliyo musunuz? Normal mi yaptınız siz