Bhrsu İzin veriyorlarmı bu konu hakkında bilgisi olan yada özel hasteneye gidip ultrason bakıldığında anı olarak kalsın diye video çeken varmı aranızda ?
sudamlasi Bhrsu video değilde fotoğraf çekiyoruz ultrason çıktısı yetmiyo gibi😂video çekmek daha mantıklıymış izin verirler neden vermesinler ki rahat ol🌼
Deletedmom15257 Bhrsu bennn🤗😍video çektim hemde doktorun kendi ekranından ve kardeşim teyzem küçük kardeşim hepimiz beraberdik 🤗😍😘
Heaven1708 Benn🖐🏻 Muayene esnasında eşim veya kardeşim bi kaç sefer videoya almıştı. Doktorum bişi demedi
Pars Doktorum o anki video ve konusmalari cd ye cekip veriyor cikarken.. sorabilirsin normalde mumkun
Pinkyy Bhrsu veriyorlar canım,sonradan videoyuyu izliyorum mesela o anda unutuyorum o neymiş bu neymiş diye,fotoğraflarını,4boyutlu yakalayabilirse o anda eğer onlardan da veriyor bide sağolsun cd’de kaydedip veriyor..
Zeyneb35 Ne gerek var canım götür flaş bellek herşeyini atsın bebeğinin hatıra kalır ben öyle yapcam :)
Bhrsu Zeyneb35 aa çok güzel bi fikir aslında ama o an ki ultrason görüntüsünü nasıl atıcak ki flaaşa 🤔
Zeyneb35 Bhrsu hepsi kayıtlı kalıyor ki canım ona bakarsan o anda bize ultrason fotoğrafı çıkarıyor oda kayddediliyor :)