Simgesahin25 Bu hafta 34 bitmek üzere geçen hafta enerjim yerinde iken birden agirlastim sanki sürekli uyku ve uzanmak arasında yaşıyorum 🙄 ve 2 gündür de sürekli aç hissediyorum kendimi bacaklarım sanki et kesiği gibi sürekli ağrıyor sizde durumlar nedir?
ceylangokce_05 Simgesahin25 al benden de o kadar 2 tane çocuk ilgi bekliyor koca oruç tutuyor yemek bulaşık derdi kendim zaten bir anda agirlastim hiç birsye gözüm kesmiyor 34.haftadayim sadece 4 kilo aldım ama ellerim ayaklarım balon gibi ödem çok sızlıyor
gzl_2320 Simgesahin25 34+4 olduk🙏benim günümün yarısı uzanmak ile geçiyor zaten yemek yaparken üstüne bide bulaşık yıkarsam yoruluyorum hemen uzanma isteğim oluyor😅 dün akşam çok yorulmuşum azıcık yol yürüdük dışarıda oturduk falan derken uzanamayınca baya zorlandım eve geldim yarım saat içinde uyuyakalmışım saat 22:00 gibi koltukta, bi uyandım gece 1 dönerken bebek kasıldı kaskatı oldu karnım kalakaldım öyle okşarken severken geçti bi süre sonra uykum da kaçtı tabi😅🤭
miray1995 Simgesahin25 33+3 teyiz. Bacaklarımdaki kemik ağrıları uyutmuyor. Adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma, sancı mı acaba bunlar ilk hamileliğimde yaşamadığım için üşüttüm sandım ben 😥
ilkimbebee Simgesahin25 34+5 den selam kızlar 🌸 geceleri zor nefes alıyorum sabahtan beri de regl ağrısı gibi bel ağrım var ara ara bebek toplanıyor karnımda çabuk yoruluyorum inşallah zamanında gelir bebişim 37 haftayı bi görseydik
Simgesahin25 ceylangokce_05 sorma vallahi bacım birde boya badana yapıldı yatak odası değiştirildi filan derken eski dolabım ve bazamdaki eşyalar yerlerde geziyor asla kalkıp toparlamak gelmiyor içimden o kadar yorgunum ki
muser24 34+5 oldum, adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama çok hafif, çok çabuk yoruluyorum, uyumak da zor uyanmak da, daha doğrusu hep bir yatma isteği var. Daha erken ama sanki artık doğsa mi diye düşünmüyor değilim 🙈😁
ceylangokce_05 muser24 bende öyleyim gerçekten mayısın 9 unda gün verdi Dr en azından günümüz belli ama bebeğim 2218 gr alır mı acaba iki buçuğu bari geçseydi iyi olurdu
muser24 ceylangokce_05 ben 10 gün önce kontrole gittim, tam 2kiloydu, doktor biraz az olduğunu söyledi. Şimdilik normal doğum düşünüyorum, o yüzden günümüz yok, beklicez
ensensr23 Gebelik şekerimden dolayı sürekli baygınım ama ayakta durmak zorundayım. Yemek yesem midem bulanıyor ve yanıyor yemesem bulanıyor. Biran önce 38 olayımda geçsin bu günler bazen çok daha zorlanıyorum🤦♀️😵
muser24 ceylangokce_05 sizinki gibi 2200lerde olsaydı normal olurdu dedi zaten, yani sizinki benimkine göre iyi. Canım sıkıldı benim de, demeseydi iyiydi, şimdi bebişe kilo aldırmak için neler yesem diye düşünüp duruyorum
Simgesahin25 miray1995 rahatsız edici derecede olursa eğer mutlaka gidip kontrol ettir canım bebeğin hareketlerini takip et normal dışı birşey hissettiğinde doktorumla görüş bu haftalarda kanala giriyorlar genelde benimki girmiş hatta tam yerleşmiş doktor erken doğabilir demişti
ceylangokce_05 Simgesahin25 tüh canım Allah kolaylık versin bir makina çamaşır katladim soluğum kaldı bıraktım ütüler hep duruyor
miray1995 Simgesahin25 dün kontrolüm vardı söyledim aslında doktora bu ağrılarımı. Progestan ve magnezyumunu ihmal etme dedi
2prensesannesiiii Simgesahin25 33+4 üz bugün son haftalar öğlene kadar uyuyorum çünkü gece uyumuyorum bıraksalar tüm gün uyurum 🥴😴😴😴
Simgesahin25 2prensesannesiiii kesinlikle bende uyurdum ama evde bir tane daha çocuk olunca mecburen ayağa kalkmak zorunda kalıyorum
ilkimbebee Simgesahin25 benim akşamları oluyordu bugün sabah olunca biraz garipsedim korktum açıkçası. Bebişin kilosu ne kadar
2prensesannesiiii Simgesahin25 ayyy allah yardımcın olsun canım 2. Gebelikse tabi daha zor 1 sorumluluğun daha var allah bi solukta kurtarsın inşallah 🙏🏻
Crescent96 Simgesahin25 bendede durumlar aynı 35+1 deyim çatı ağrısı, kasık ağrısı, bacaklarımdaki kasılmalar derken hiç uyuyamıyorum. Bide bebişde cok toplanıyor. Ev almış başını gidiyor kalkıp toplamam lazım o bana bakıyor ben ona😂
Simgesahin25 ilkimbebee en son 2270 demişti doktor 3 hafta önce şuan bilmiyorum bayram sonrası muayenemiz var bakalım ne kadar oldu minik kız