Balahatunn Gecen ay kimyasal gecirdim. Su ana adetime 5 gun var. Erken gebelik testi yaptim sabah. Ilk 5 10 dakikada degil yarim saatte cikti ama
esinceeee Balahatunn bende böyle yakaladım çok silikti bence hamilesin şuan teste gitsen 20 falan çıkar ben de öyle olmuştu artık bunu idrarla değil kanla takip et biraz bekle bir kaç gün sonra kan ver ve 2-3 günde bir takip et
Melekler12 Balahatunn canım addettin bı gün geciktikten sonra yap o zaman tam emin olabilirsin ama vardır ins❤️🙏
usenmedimyaptimbirvelet Erken gebelik testi bu zaten 5 dakikada çıkan sonuç veriyor yarım saat sonra veya 1 saat sonra çizgi çıkıyorsa kuruma çizgisidir demiştir eczacı canım. Birde 5 gün sonra dene istersen yani adet olmazsan eğer.hakkında hayırlısı neyse o olsun🙏🏻
Balahatunn Insallah canim. Agustosta 8 haftalik bebegimin kalbi durdu. Gecen ay kimyasal. Insallah saglikli bir hamileligim olur insallah
Melekler12 Balahatunn bu yaptığın testle bende yaptım ama bende 9 gün geçmişti 🙈 ikiside kıpkırmızı oldu rabbim gönlüne göre versin canm benim ❤️❤️
Cey8Cey Balahatunn bende de 6 haftalıkken oldu pıhtılaşmaymış sebebi iğne kullanıyorum bu gebeliğimde çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah hep böyle devam eder hayırlıısı ile doğar🥹🤲🏻
Balahatunn Melekler12 yaa insallah ben de gorurum o kipkirmiziyi 😊 bi kac gun sonra tekrarlayayim en iyisi
Balahatunn Cey8Cey insallah saglikla kucaginiza alirsiniz miniginizi 🤲 ben de yaptirdim pihtilasma testlerini,temiz cikti bizimki. Kromozal bir bozukluk vardir demisti doktor
Cey8Cey Balahatunn amin canım inşaAllah sen de hamilesindir hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız🤲🏻🌸
Minigininannesi Balahatunn yarım saatte çok uzun bir süre canım kuruma çizgisi olabilir bıkac gun bekleyip tekrarla istersen
Balahatunn Minigininannesi dun sabah da yapmistim. Ise gidip geldigimde yine ayni bu sekilde cizgi vardi
Balahatunn Minigininannesi yarin tekrar yapacagim. Ovulasyon teslerim de 2-3 gundur koyulasti, cve t cizgisi nerdeyse ayni koyulukta. Bi umit bekliyorum bakalim
Ayselicnblt Balahatunn evet var benimde böyle belli belirsizdi ama sen gene de bir hafta sonra tekrar yap