Bebeğim saç kurutma makinesi sesi olmadan uyumuyor. Youtubedaki saç kurutma makinesi sesini istemiyor baya canlı canlı fön makinesini dibine koyacağım hatta karnına ayaklarına falan tutacağım saatlerce öyle uyumak istiyor. Tamam tuttum yarım saat diyelim e kapatmam gerek kafa dayanmıyor bir yandan sallıyorum bir yandan fön makinesini ona tutuyorum e haliyle yoruluyorum kapatınca ağlamaya hareketlenmeye başlıyor💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️ yani benim sabır seviyem artık tükenmeye başlıyor çocuğuma kızmama ramak kalacak artık dayanamıyorum geceleri 2 saat uyumaktan illallah geldi. Gece 4’te yatıp 6da kalktı ve şu an saat 8.30 uyumadı yalvarıyorum artık ona uyusun diye. Ben bu alışkanlığını nasıl bıraktırabilirim yani sinirden ağlayarak yazıyorum başıma ağrılar girdi gündüz zaten uykusu yok 24 saat boyunca belki 5 saat uyumuyor sürekli kucağımda ayağımda veya göğsümde ben şimdiden pes etmek istemiyorum onu dünyaya getiren,isteyen benim şimdi ona kızarak haksızlık yapmak istemiyorum of delireceğim ya ne yapayım söyleyin şunu yap aralıksız 3-4 saat uyur diyin yapayım hemen vallahi hayattan zevk almıyorum yüzüm gülmüyor