Naz14 Devran vallah bende bırakamam diyordum esim ben bırakacam hadi birakalim diyordu yok sen icme ben icerim diyordum ama bebisi duyunca aniden biraktim ama zor seni anliyorum ama biraz caba sarf etmelisin bence yaparsın 😁😁
Bilgeklc Devran bunlar kilo olarak gelecek ama 😂😂jelibon faydalı değil mümkün olduğu sürece bence yeme desemde hamileyiz istiyoruz yiyoruz az az yemeye çalış bence kiloyuda geç faydalı değil
Devran Bilgeklc kilo ya bakarsak benn artık saldım elim ayağım titriyo az yiyip sık yiyince bi yiyorum tam yiyorum 😂😂😂
Zeynp Devran ahaha komşu olsak keşke kız 150 kilo okuruz beraber Bende İnstagram da börek gördüm Dün kalkıp yaptım Napim can bu çekiyor 😂
dml33 Devran senindemi bina yasli dolu benimkide yasli ya en kucuk benim cogunun cocugu torunu yaşındayim 😄
Naz14 Devran aynı ben esim diyor yeter kendine acimiyorsan cocuga aci vicdansiz diyor kalacak cocuk icinde cikamicak sisir anca çocuğu diyor 🤣🤣🤣🤣
Devran dml33 hahayyy benimde öyle ya kimse yok ailem uzakta başka yerden gelin geldim bi kaynanam 1 eltim var bana yakın :)
minonunannesi Yapmayın kızlar lütfen öyle zararlı ki o yediğiniz kola cips hak getirsin yani. Akşam yatmadan yarım çay bardağı suya bi tane jelibon atın nasıl şiştiğini görün. Vücut onu çok zor sindiriyor. Minicik parçalar saatlerce şişiyor. Yapmayın.