Hemsirees55 Yenanne_97 valla 10 hafta 4 gün bacak arası bomboş duruyordu bana gösterdi pipiye benzer bir şey yoktu 9 hafta 4 gün de testi vermiştik bi öğrendik ki erkek ben rüyamda hep erkek görüyordum çok mutlu oldum
Yenanne_97 Hemsirees55 ne güzel Allahım gönlünüze göre vermiş. Sağlıkla kucağınıza aldırdınız inşallah. 🥰😊
busebilen Tam 16. Haftamda öğrendim , oğlum olacak 💙 Beyefendi saolsun hemen gösterdi hiç uğraştırmadı bizi 💙
Burcu48 arsl hadi ya benim de böyle olabilir mi ya 16+6 da direk kız dedi ve tahmin bile demedi bana kesin gibi geliyor kızım 🌺
arsl Burcu48 erkeklerin yumurtalıkları geç oluşuyor bacak arasını o yüzden boş görmüşümdür demişti bana doktorum ama ben ilk 13 te gitmiştim şuan 18 deyim ama hala emin olamıyorum 😂😂
Yagmure Pamuk 11 haftalıkken kıza benziyor dendi 12de kız dedi yine ama hafta küçük olduğu için ben emin olmadım 15 haftalıkta %100 kız dedi tekrar 🥰
Sabiha-1268 arsl merhaba cnm aynı durumdayım ilk erkek dendi sonra başka hastaneye gittim devlete kız gibi bir şey alma erkeklerin bazen geç oluşumu olabiliyor dedi size derken böyle boş bacak arası göstemişlermiydi detaylıdamı ögrendiniz acaba erkek olduğunu
Pamuk Spranne Hurafeleri bilmiyorumda hiç bulantı çekmedim beni sadece bel ağrısı zorluyor.Baskada bisey olmadi.
_brcu88_ Burcu48 bize birşey demediler en son gittiğimiz de şimdi 3 Mayıs’ta randevumuz var 17 haftalık olacak gittigimizde bakalım …detaylı ultrasona ücret oduyormusunuz