Sla8995 Anakrus benim doktoruma söylemişler cinsiyeti bende öyle öğrendim bana söylemediler doktorumdan öğrendim
Mrymbrfn Aysenurkayaa23- 13 de erkek dedi çıkıntı war yüzde 80 erkek dedi. 16haftada olduk gittim kız dedi inan bilmiyorum..
Aysenurkayaa23- Mrymbrfn hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bizim ki %99.9 erkek erkek gördük bacak arasını
Suleyce1 Esrayunus ikisi de var ama aşermeyle alakalı değil bence tabi ki ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 aya kadar çok tatlı istiyordu canım ekşi yiyesim gelmiyordu sonra da tatlı yiyesim gelmedi hep ekşi bakalım cinsiyeti değişen olmuş yani erkeğe benziyor diyip kız olan olmuş veya tersi bı postlardan sonra rüyalarıma hep erkekmiş cinsiyeti öyle görüyorum 😂
Mine3456 Sabiha-1268 merhaba cnm şöyle anlatayım bana kıza benziyor dedi evet kız %80 dedi bacağı kapalıydı vücut yapımına göre kız dedi ama yanılmış doktorumuz çünkü renkli ultrasyondan erkek olduğunu öğrendik
Sabiha-1268 Mine3456 anladım cnm çok Sagol banada öyle diyor benziyor bir şey alma renkliyi bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin bende değişik duygu tatmak isterim 💙💙
Kdr1903 Moomyyyyy aynen canım valla benimde karambolde Şuan bacaklarını açmadı tahminde kaldık alışveriş yapamıyorum bende
Moomyyyyy Kdr1903 en güzel zamanlari yaşıyoruz aslında ikilemde kalarak. Doğdukları zaman bu günleri de ozleyeceğiz. O yüzden akışına bırakmak en güzeli canım rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah 🌹🙏
mervekocogl _brcu88_ Onu yapmaya çabalıyorum, beraber yaşayınca daha da zor oluyor her şey göze batıyor ama yapacak bir şey yok ne yazık ki. Mümkün olduğunca takmamak gerekiyor o da çok zor.. Eş çok önemli, eş iyiyse her şey daha katlanılabilir oluyor🥲
Leylayla mekselinaa evet özel. gen testi yaptırmanın faydası olacağını söyledi. O yüzden 11. Haftada sonuc çıkmıştı kromozomlara kadar bakıldığı için kesin kes kız
mekselinaa Leylayla bende özele gittim dün babada kız kesin dedi ay sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻🤍