Dilan246 Pamuk Cinsiyet tahmini yapanlar bakabilir mi? Tüp Bebek tedavisi gören ablamın ikiz bebekleri olacak Allah’ın izniyle tahminde bulunabilir misiniz
Mavis51 Dilan246 üç çizgi olursa kız diyor çıkıntınolursa erkek miş ama burda ikisinde yan dönmüş kaparmış
TomrisHanim nino033 banada erkek dedi 12 haftalıkken en son gittiğimde 15 haftalıkti onada kız dedi tahmin de bulundu çocuğum kız mı erkek mi bilmiyorum 17 haftalığiz şuan gelecek ay tam netleşir dedi 😅😅
nino033 TomrisHanim 21+6 haftsligim hala erkek cinsiyet için pozisyon çok önemli bizimkinin hep bacak arası açık çok hareketli kızlarda kordonda n kaynakli hata oluyor
TomrisHanim Sevcan-14 bana da öyle dediler 12 haftalıkken erkek dedi 15 haftalıkken kız dedi ne olduğunu bilmiyorum sanırım dogurunca anlayacağım çocuğumun cinsiyetini 😅😅
Sevcan-14 TomrisHanim canım önemli olan hayırlı merhametli vicdanlı olması ve sağlıcakla kucağımıza almamız bende kısının goyebileceği ortak renk kıyafetler alıyorum hayırlısıyla kucağımıza almamız🥰🥰🥰
Cansumus Kubradgrmncgl66 çok fazla beklentiye girme senin odak noktan eşin ve bebeğin olsun inan beni de böyle sev dersen dünyan zindan olur her kayın valide bir değil arada bir iyisi çıkar ama arada yani keyfine bak üzüntülü hamilelik asla geçirme inan ağlayan duygusal mız mız bi bebeğin oluyor ben yaşadım teçrübe ile sabit anne mutlu bebek mutlu aç komik bişi izle annen baban kardeşlerin saflıkla herkes uzakta eşine söyle bayram da yada bir tatilde göndersin yada beraber gidin canım benim eşinden iste kocan o senin bebek konusunda şimdiden egitmelisin ağrın var söyle naz yap mırıldan canın bişe istedi aldır sen annesin yüzün hep gülecekki bebekte mutlu doğup büyüsün hiç ağlama üzülme 4 yaşında oğlum var aş erdiğim hiç bişeyi yiyemeden Gürcistan da yaşadım çok üzüldüm çok agladım Mısır canım istedi yaz ayı idi eşimin arkadaşı ve onun eşi bulup getirdiler beşim eşim 10 gün sonra getirdi çok üzüldüğüm çok ağladığım konular oldu şimdi bakıyorum oğlum çok duygusal göz yaşı akıyor sürekli şimdi hamileyim canım ne isterse yiyorum kendime çocuklarıma Kıymet veriyorum daha sakinim asla ama asla aglamam eşimin amcası öldü bir damla göz yaşı dökmedim relaxım yani dünya ben oğlum ve iki aylık olan karnım lütfen kimseyi takma sen bebek herşeyden Kıymet lisin
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Mine3456 Burcu48 bence bekle ben 16 haftalıken bana %80 kız dedi doktorum sonra 21 haftalık detaylı ultrasyonda erkek olduğunu öğrendim inanmadım erkek olduğuna doktor bana üç defa bak çıkınti var erkek dedi öyle görünce inandım çünkü kız diye biliyordum alışverişte yapmıştim
Burcu48 Mine3456 bana da aynı işte kız dediler geçtiler kesin galan da değil bir ay sonrayı bekleyecem 🙈 size kız diyen özel mi devlet mi
Sabiha-1268 Mine3456 merhaba cnm 16 haftada kız derken bacak arası gösterdimi size banada kıza benziyor diyor bir şey alma diyor kafam karıştı
moraviss Pamuk 11+6da erkek olma ihtimali daha yüksek dedi 15. haftada kesinleşti oğlumuz olacak inşallah 💖
_brcu88_ Dilekonurr ekşi tatlı bunlar biraz da koca karı masalları yaaa bana göre belli olmuyor ki orası kimisi çok tatlı yiyor kız oluyor
_brcu88_ Serap-asel bu 3 lü de napiyolar..ben ikili yaptırdım ama 3 lü yaptirmayi düşünmüyorum açıkçası
Serap-asel _brcu88_ üçlüde aynı kan ıdarar verdım bence yaptırın siz bilirsiniz yine ama kafanız rahat eder
Burcu48 Rukiye_666 ben biraz yeme içme azalttım normal doğum düşünüyorum nasip olursa o yüzden belki kilo yüzünden olamam 🙈