Aysenurkayaa23- Mrymbrfn ultrasonda bacak arasında görmedi mi doktor erkek olduğunu bizimki 10 kere baktı bizede gösterdi %100 erkek dedi
Mrymbrfn Aysenurkayaa23- 13 de erkek dedi çıkıntı war yüzde 80 erkek dedi. 16haftada olduk gittim kız dedi inan bilmiyorum..
_brcu88_ NesliMomm benim çevremdekiler de öyle işte erken öğrenmişsin kız geç gosterir değişir onun cinsiyeti falan filan
NesliMomm _brcu88_ Çevremden duymadım da burda çok diyen oldu. Erkenden çok büyük şeyler almamak lazım aslında ben biraz kıyafet aldım. Hayırlısı olsun artık. Nerde yaşıyorsun canım
_brcu88_ NesliMomm ben Alanyalıyım canım aynen öyle bebek arabasını beşiğini falan 30 .haftadan sonra alırım diye düşünüyorum ben ..şimdilik sadece emzirme önlüğü ağız mendili tarzı şeyler aldım
Jale92 AsyaCngz55 ben 12 haftada gittim söylemedi, özelde. Dedi 16 da gel. Bayramdan sonra gidicem , bakalım
sema1759 İlk bebeğimde 16 haftalık öğrendim oğluşumu şimdi daha çok yeniyiz 6 haftalık bakalım bunu ne zaman öğrencez 🤩
Htc26 Zhraa9876 yaa ☺️ banada kız dedi bende değişir mi acaba diye endişe ediyorum bişey alamıyorum nasıl bilemiyorlar acaba
Burcu48 Rukiye_666 ben biraz yeme içme azalttım normal doğum düşünüyorum nasip olursa o yüzden belki kilo yüzünden olamam 🙈
Vaveylaanur Jale92 benim gittiğim devlet hastanesinde yoktu detaylı özele gittim 15e yakın fotoğraf verdi ayrıntılı 15 dk ya yakın baktı