Kdr1903 Moomyyyyy evet canım ama erkeğe benziyor dedi bende erkek hissediyorum cuma günü bacaklarını açmadı tahminle kaldık 🤷♀️
Moomyyyyy Kdr1903 ya sağlıkli olsunlar iyi olsunlarda bilelim cinsiyeti çok meraklı biri değilim ama heves ediyor insan biseyler almaya Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Mlktskrnn Bana da doktorum ben sormadan cinsiyet söylemedi daha doğrusu hala söylemedi ama erkeğe benziyor büyük ihtimalle de erkek dedi. 16+3 tüm. Yanılma ihtimali olabilir mi doktorun sizce ?
Mrymbrfn Aysenurkayaa23- bana da öyle dediler😁 özele gidiyorum dun 16haftalik olduk doktora gittim ve kızınız cok sağlıklı dedi şokunu atlatamiyorum
Aysenurkayaa23- Mrymbrfn ultrasonda bacak arasında görmedi mi doktor erkek olduğunu bizimki 10 kere baktı bizede gösterdi %100 erkek dedi
Zeynoli1907 Bende 12+5 te özele gittim net bir sey söylemedi ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi doğruluk payı var mıdır sizce 🙂
_brcu88_ Zeynoli1907 valla bilmiyorum beybi ikili tarama yaptirdigimizda bizimki 13+5 günlüktü ve bacakları hep açıktı birazda doktorun iyiyse anlamıştır
_brcu88_ NesliMomm bende 13+5 de kız olduğunu öğrendim değişmedi dimi seninki gittinmi hiç kontorle cinsiyetini öğrendikten sonra bizimki şimdi 15+0 haftalık
NesliMomm _brcu88_ Evet canım 2 kere gittim doktor kız dedi yine. Ama herkeste bir endişe erken öğrenmişsin kız geç gösterir diyorlar. Ben de 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim orda daha net belli olur.