Burcu48 Esrayunus benimde yüzümde lekeler oluştu . Benim ekşi yiyesin gelmiyor . Tuzlu ve tatlı isteğim var hep
haticeasel ebruuu- isim düşündünüzmü bende 20 haftalıkken öğren dimm ama isim bulamadım bi türlü erkek bebek
ebruuu- haticeasel henüz düşünmedim ama tek isimden yanayım bir de anlamı güzel eski isimleri daha çok seviyorum Ahmet Mustafa Ali Ömer gibi 😊
Burcu48 Rukiye_666 ben fazla aldım bence kime sorsam bir ya da iki bu aydan sonra fazla almaya başlıyorsun diyor
0605_ _brcu88_ ay benimde belim tutulmaya başladı uzandığım yerde döneniyorum çok fena anlatamam yani sizinde o derece mi hep böyle mi gidicek acaba yürümekte zorlanıyorum açılana kadar
_brcu88_ 0605_ valla benimki 15 haftalık canım uzun süre eğilip ev süpuremiyorum mesela çok aşırı ağrıyor yere eğilip birşey kaldiramiyorum heleki yer sofrasında oturup yemek yedikten sonra ayağa zor kalkıyorum ben destek alarak kalkıyorum inşallah doğuma kadar böyle devam etmez
_brcu88_ 0605_ bel ağrısının cinsiyetle alakası yok yaaaa inanmayın öyle şeylere …..bünyeyle alakalı bir durum …..
Sedefibrahim 0605_ banada erkek dedi bazen belim ikiye ayırılacak gibi hissediyorum çok bel ağrısı yaşıyorum
Ebru_20 0605_ şu anda öyle çok bı agri yok sadece yorulursam yürürsem o zaman oluyor 17.ci haftaya giriyoruz bel ağrısı yaşamadım ben
Sevdaamm Merhabalar herkese ilk defa yazıyorum buraya bana doktorum 15+3 de kız gibi duruyor dedi kesin birşey söylemedi diğer ay belli olur dedi değişir mi acaba kıyafet almakta sabırsızım ama geri değişirse diye beklemelimiyim sizce