İki gün önce sancilarim 5 dkya düşmesiyle hastaneye yatısim yapıldı. İlk açıklığa bakarken ebe çok sert davrandı beni ağlattı bağırtti resmen. Neyse açıklığımin olmadığını söyledi. Kalp bol bol yürü dedi o gün tüm gün yürüdüm ama akşam anca 1 cm acilma oldu. Ama ben sancıdan duramıyorum yerimde gece yatmadan nst yaptılar ben dedim uyumak istiyorum lütfen bisey yapın 2 gecedir uyuyamıyorum çok uykusuzum bana ağrı kesici serum ve sakinleştirici yaptı sabaha kadar olmazsa da güzel uyudum. Ha bu arada o açıklık muayenesinden sonra nisanim ve suyum gelmeye başladı ki su yesildi kaka yapmış bizimki. bebek yutmustur ihtimaline karşı 3 kere de antibiyotik serum taktılar. Neyse dün sabah beni nst yaptılar açıklık hala 1 cm ama dediler suni vermek zorundayiz bebek riske giriyor artık vajinadan tampon gibi bisey verdiler 24 saat içinde 6 saatte bir muayene yapacaz açıklık varsa başlarız. Beni endişe aldı daha 24 saat daha mı çekecem diye Neyse öğlen 12 de artık dayanamiyorum sanci gelmiyor resmen ıkinma geliyor sanki kabizim taş çıkacak gibi arkama baskı vuruyor eşim aşağı indirdi dedi dayanamıyor bi bakın baktı 2 cm olmuş eşimde dedi lütfen bisey yapin artık dayanamiyorum karsisinda beni yatağa yatırıp sakinlestici gibi bisey verdiler serum kafam bir milyon oldu şarkılar soyluyormusum aklım yerindeydi ama aklıma gelenleri soyleyemiyordum tek hatırladığım gözüm kapalı kendimi balon içinde hissettiğimdi ama hala sanci gelince ıkinmak istiyordum😀 saat 2bucukte gelip baktı direk dedi süper başlıyoruz ay kafam o anda yerine geldi ebeye sarılıyorum alkışlıyorum neyse bunlar müdahale etmeden tamamen benim ıkinmam geldikçe beni yönlendire yönlendire 1 saatte doğurdum. Öncesinde ne demek istediğini pek anlamadım eşim başımda diyor nefesini tut ikin ben nefes verip ikinmiyordum ve bağırıyorum ebe eşime bagirmayacak bağırınca anca eziyet nefes tutup ikinacak diyor ben yapamıyorum en son 5 dk içinde anladım ne demek istediğini 3 ikinmayla doğdu elizim💕 önceki 55 dk ebe elimi tutuyor bak kafası burda güzel ikin çıksın bağırma diyor ben tabi anlamıyorum dilini almanca söylüyor ama çok ilgiliydi ebeler sabırla beklediler doğumda her nazımı çektiler bence herseye rağmen sonunda kızımı kucağıma almam pozitiflikti 😀