BozkrtArs Allahım yardım etsin vallahi gecem gündüzüme karıştı. İlk oğlumda tam tersi 7/24 uyuyordum ama bu hamileliğimde uyuyamıyorum geceleri kalkıp saatlerce dönmekten yoruldum bittim artık. Niye böyle oluyor of😖😖
Kuzuletta Aynı durumdayım, eşim kafasını koyduğu gibi uyudu ben sabaha kadar ayakta 😣 yorulmadığın için uyuyamıyor olabilirsin, ramazandan sonra akşam yürüyüşlerine başlayalım dedi. Mantıklı geldi bana da BozkrtArs
Senayl34 BozkrtArs bende de aynı ya ama direk gidip yemek yiyorum mayiştiriyor geri uyuyorum şimdi de yedim tekrar yatağa geçiyorum 😅😅
gggb BozkrtArs normalde hiç uyku sorunu çekmez mışıl mışıl uyurdum bu gece maf oldum bebişte içimde durmuyor sürekli kıpırdıyor midem aşırı yanıyor böyle bi yanma yok aşırı lavaboya çıkıyoum uyumak istiyorum artıkkk 35+5 😔😔😔
BozkrtArs Kuzuletta dün full temizlik yaptım aslında o kadar yorgunum ki o bile fayda etmiyor inan😣😣 uyumak için dua ediyorum
BozkrtArs gggb Allah yardım etsin. Az kalmış sizin sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
BozkrtArs Emine69 benimde vücumda kasılma oluyor özellikle sol ayağımı kasıyorum hep geriyorum kendim de gerilip duruyorum. Sebebi ne ki bunun😣
Senayl34 BozkrtArs uykuda acikiyorum ben 🤣🤣 kızım tekme atıyor bu saatlerde bende yiyip yatıyorum 😂😂😂😂
Fesleqen Uyuyamıyorum bende :( ne kadar yorulmadan geceleride yapacak bisey bulamiyorum cok sıkılıyorum:( 36 olduk bugün allahin izni ile uyuyamadıkca cok düşünmeye başlıyorum basim agriyo
Betul_1 @“BozkrtArs”#öf aynı durumdayım bir kere gözüm açılsa dalamıyorum artık tabi ağrılarda var ağırlık