Honeymom17 Bebegim kuvozde doktor biriktir getir dedide Kizlar dolaptami buzluktami saklayim buzdolabi omru kac gun
Edafmo Honeymom17 dolapta 3 gün, buzlukta 3 ay beklenir canım. Bende bebeğim kiüvezde kaldığında sütü dondurup yolluyordum, dolabın aşağısında bekletmeden donuk halde veriyorduk
Bet1 Honeymom17 dolapta 3 gün buzlukta 3 ay. Mutlaka buzluğa koyarken tarih yaz uzerlerine ve bir kere çıkarıp cozdurdugun sütü buzluğa tekrar asla koyma. Hizlica cozdurmen gerekirse de ılık bir suyun içine koyarak süt kabini o şekilde çözdür. Isıtarak cozdurmeye çalışma canım 🌸 sağlıkla büyüt inşallah 🤲🏻
Tiiffany Honeymom17 bozulmaz ama kax gunde bir hast gidiyorsunuz her gün mü? Ne kadar süt sagıyorsunuz eger cok fazla süt varsa buzluga atın, her gün gidiyorsanız alta koyun sütünüzü birde asla birleştirmeyin az da olsa hepsi ayrı posette dursun canım
Honeymom17 Edafmo Bet1 buzluga koymadim normal buzdolabi kismina koydum bozulmaz demi kizlar yarin oglen goturucem
Emmis Honeymom17 bişey olmaz bende hep öyle yapıyorum 1 haftadır götürüyorum, buzdolabında biriktiriyorum ama koyarken yan şekilde yatır sütü
Emmis Honeymom17 bişey olmaz bende hep öyle yapıyorum 1 haftadır götürüyorum, buzdolabında biriktiriyorum ama koyarken yan şekilde yatır sütü
Tiiffany Honeymom17 birde bulunduğunuz il ilçe hava durumu nasıl bilmiyorum ama sıcak ise; hast giderken sütün yanına buz kalıbı koyun ki soguk gitsin değişim olmasın