Goncagul03sahin Sabah saatlerinde hiç kıpırdamıyo nerdeyse , geceleri de hiç durmadan dürtüyo karnımı yeni yeni hissediyorum bide değişik geliyo ya sadece gece dürtmesi normal mi
Tiiffany Goncagul03sahin Onlarında uyku periyodları oluyormus :) Ama ben suna inanıyorum anne karnında nasıllarsa doğuncada öyle olduguna inanıyorum birazda tecrübe diyerekten 3.cocugum olacak Gece sakinse doguncada sakin geçiriyorsunuz şahsen kendi adıma öyle oldu Geceleri uyku problemimiz hiç olmadı Sadece sunu derdim eşime bu cok inatcı olacak. Karnıma elimi koyardık sıcaklıgı anladıgı an yerini değişirdi. Hııg dogdu işte büyüdü 22 aylık inatt saclar dik :)) 1 kereden fazla öpmez öptürmez canı keyfi isterse 😂 Şimdi 3.veled bekliyorum buda kıpırtadıgı yere elimi koyunca yavas yavas süzülüp kaçıyor sinsi😂😂😂😁 sanki anlamıyorum
Goncagul03sahin Tiiffany bende eşime dokundurunca veya kendim elimi getirince dediğin gibi elin sıcaklığını hissediyor heralde kıpırdamıyo ondan sonra artık doğunca da sabah uyur ikimiz de gece nöbeti tutarız bebişle Allah’ın izniyle 😅❤️