2oglusannesi Aysegulgnc tek çocuk kalması hem çocuk açısından hemde sizin açınızdan zorlayıcı olur. Kaldı ki herseyin en iyisini yapayım birine yapayım derseniz önünü alamazsınız. Eger siz iyi eğitimci bir anne olursanız da ücradaki bir ok bile yeter o çocuğa. Illa özel okula lüzum yok bence.. Cocuk paylaşmayı bilmeli bunu en iyi öğretecek olan da kardeştir.
Semanur0902 Nryaydnn yaa güzel dileklerin için teşekkür ederim canımmm, inşallah Rabbimde senin gönlüne göre nasip etsin. Evlat her zaman güzeldir ama sende güzel ve özelsin her şeyden önce kendinide düşünerek Rabbimden hayırlısını dile. En doğruyu o bilir, biz istediğimiz kadar ekonomik de bakalım psikolojik de 😂 bi bakmışsın yolda 3. 😂😂
Nryaydnn Semanur0902 🤲Rabbim gönlümüzün muradıni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah canim hayatın getirisi ne olur bilemeyiz söyle böyle demekle de olucak bi durum değil nasipte varsa amenna yoksada amenna ki ben geçen yıl yaşadım evet kötü bir tecrübe ama demekki dedim hayırlısı bu imis cennette sefaatcim olur inşallah 🤲onun etkeni çok üzerimde insanların konuşmaları çok etkiliyor birde yapı olarak her duyguyu en uç noktada yaşayan bi insanım herkesin dediğini çok fazla kafaya takan bi insanım acaba söyle mi böylemi
Ygllll Aysegulgnc ben normailde çocukları pek sevmeyen biriydim ama kızımı kuvağıma aldığımda ay Allahım keşke bundan daha çok olsaydı dedim😂 sonra tabi benim yardım edenim olmadığı için 4 yıl sonra kızımın da ısrarıyla 2. Bebeğime hamileyim… Kardeş güzel birşey.. İlerde fikriniz değişebilir…
Gul12345 Nryaydnn sana yorum yaparken ben arada kaldım 🤭 bende 6 ay olacak 2 düşünüyorum hayırlısıyla bakalım ne zaman nasip olacak kızım 5 yaşında Yani snn adına sil baştan gibi olacak +2le beraber ama ben 3 Rabbım nasip ederse düşünüyorumfikrim değişmezse sağlıklı Rabbım 2 nasip ederse 3 söyle geliyor etraftan gördüğüm kadarıyla büyükler üniversite evlilik gittiğinde 3 Bi süre daha evde oluyor neşesi oluyor yanliz olmuyorsun gibi geliyor Ama karar vermeside zor Bi karar tabikide şuan nasıl Bi süreçtesin ergenliğe yaklaşmış Bi çocuğun 1 sınıfa az kalmış Bi çocuğun var benim fikrimce şuan hamile kalırsan o sürece yetişmiş oluyorsun ama biraz daha geç kalırsan diyer çocukların yaşları ve dönemleri daha zorlaya bilir Tabikide sizin kararınız öncelikli olması gerekiyor Bi annenin psikolojisi kendini hazır hissetmesi çok önemli diyer yandan Rabbım nazaran nasip ederse ozmn oluyor hayirlisi sagliklisiyla
Nryaydnn Gul12345 işte aynı şeyleri düşünüyorum bende mantıken bi yandan da 1 yıl daha geç kalmam diğerleri ile birlikte gec kalmam demek olucak sanırım yakında kizlarrr sizce gebelik var mı sorusuyla gelebilirim bu konuşmalardan sonra 😂🤦♀️
GoktugAlp Nryaydnn ben önceden çok çocuk taraftarı değildim ama şimdi fikrim çok değişti cocuk hobisi var mi Rabbim hiçbir evi çocuksuz bırakmasının 4 çocuğum var inşallah hayırlı sağlıklı bir çocuğum saha olur ayrıca son bebeğim 5 aylık 😂
Nryaydnn GoktugAlp Rabbim hayirli evlat etsin inşallah hepsini ayaklarına taş değmesin evlatlarımızın 🤲dogurayim kızlar bi tane daha bari😂
Gul12345 Nryaydnn yani şöyle bisey 3 sene diyim sonra biri bire gidecek diyeride ergenliğe giriş yapacak aynı senelerde düşünüyorsan simdi tam zamanı 😊 dusunmuyorsanda kendini dinle Sorularinida beklerim bu arada 🤣 birlikte cevaplandiririz
Esra_Omer_21 Nryaydnn sormasi ayıp kaç yaşindasiniz☺️çok cocugun tadı büyüyünce cıkıyor biz 5 kardesiz kardeşlerimin verdigi mutluluk hiç bi yerde yok yaşiniz kuçuk ise bence 3. de doğurun ☺️
Nryaydnn Gul12345 yok artık geceden beri sanırım daha ılımlıyım bu konuya😊 buraya yazmak hiç aklıma gelmemişti ama iyiki de yazdım yani 😊
Balahatunn Aysegulgnc biz de sizin gibi dusunuyorduk. Tek olsun onun icin butun imkanlarimizi kullanalim. Ama buyudukce kardes istemeye, ben neden yalnizim diye sorgulamaya basladi. Cocuga bir sure sonra yetemiyorsun. Cocukla oynamak istiyor. Su an 8 yasina girmek uzere, gecen seneden beri biz de dusunuyoruz 2. Cocugu
Aysegulgnc Balahatunn Tabiki öyle kardeş şart tabi benim annemle babam bana kardeşi 11 sene sonra yaptı onuda ben sürekli kardeş istiyorum dedigim için ama şimdilik biz tek olsun sağlıklı olsun diye düşünüyoruz bakalım ilerisi neyi gösterir
-Naz- Nryaydnn merhaba canım benimde 10 yaş kizm ve 5 yaş oğlum var. Oğlumdan önce benimde 39 haftalık bebeğimi kaybettim şükür sonra oğlum oldu. Şuan 26 haftalığım bence daha rahat olur yinede zaman herşeyi gösterecek 😊
muser24 10 yaşında kızım, 6 yaşında oğlum var, 34 haftalık da hamileyim. Çocuklar okula başladı, şimdi biraz rahatım falan doğru da üç çocuk bence asla fazla değil, o yüzden bir kaç sene daha zorlanırız, sonrası iyilik güzellik.
Damlasuu Nryaydnn valla canım ben tek çocukta kalacaktım düşün yani kazayla hamile kaldım onlarda ikiz ve gerçekten ilk aylar bunun yüzünden çok ağladım şu şartlarda tek çocuk fazlasıyla yetiyorken sizin zaten 2 taneymiş bence yeterli hem siz kafanızı dinleyin hemde diğer çocuklarınızı daha iyi büyütebilirsiniz hiç 3.çocuk topuna girmeyin derim benim ikiz olmasaydı 2. bile zor kabullenir tüplerimi bağlatırdım
Nryaydnn Damlasuu yok canım iki ideal benim açımdan fakat bahsediyorum işte kardeste güzel şimdi şöyle bi durum var ben tamamen rahatımı bozulacagini bildiğim için yanaşmıyordum o topa ama geceden beri çok güzel konuştu arkadaşlar sanki daha iyi olucak hissiyatı yerleşti icime sanırım ufaktan da bi heyecan oldu istemsizce😊
FcsjM Nryaydnn benimde 13 yaşına ve 10 yaşına girecek kızlarım var şimdi oğluma hamileyim sürpriz oldu üçüncü😇 Rabbim herşeyin kolaylığını verir canım. 🤲🥰🙋♀️