Öncelikle burada bilgi paylasımı yapıp hiç korkmadan doğuma girmeme sebep olan tanımadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim . Doktorum Eray Balcan sayesinde hem eğlenceli hemde çok mutlu bir doğumum oldu . Sabah kalktıgımda hastaneye gidip o önlükleri giyene kadar hicbirsey yoktu içimde hazırlandım ve kalbim atmaya başladı . Ameliyathaneye giderken şakalarla gülerek gittim. Taki kapı kapanana kadar eşimin tek basına me yapacak diyip ağlamasında kaldı aklım ne spinal anestezi ile doğum yaptım eğer korkan varsa ne iğne acısı ne baska birsey yok doktorum elimi tutup hiç bırakmadı anestezi işlemi yapılırken korkularım orda geçti. Daha sonra ne iş yaptıgımı sorarken yardımcı doktor 5 dakika bile geçmeden bebeğimin sesini duydum sıfır acı ve his bu arada getirip hemen koynuma verdiler o an muhtesemdi . Şimdi hala o anları ve videoları izliyorum suan bebeğim 4.5 aylık oldu ama bu yolda 4.5 ayda tükendiğim bile oldu ama nasıl gecti bilmiyorum cok cabuk büyüyor ve onu cok seviyorum . Hicbirseyden korkmayın ve hersey gececek zorlandıgınızda aklınıza bu gelsin . ( merak edilen birşey olursa seve seve