Rumiars Sormak istedikleriniz varsa yazın yanitlayacagim müsait olduğum zaman kızlar hikayemi de yazacağım 🥰
yarendogann Rumiars Allah anneli babalı büyütsün🤍 çok acılı oldu mu suni sancı benimde pazar gecesi yatış🙄🫶
Haptepsut Rumiars kaçıncı haftada aldınız suni sancıyı? Öncesinde sancı oldu mu açıklık rahim ağzı yumuşatıcı fitil verildi mi? Benim doktorum da 40 a kadar gelmezse kendi suni sancı veririz dedi şu an 38+5 im o yüzden meraktayım:)
Rumiars yarendogann aminn Allah razı olsuuun , yani ilk doğumum düzenleyici verilmişti suni sancısız oldu bunda direk suni sancı verildi kendi sancıma göre biraz daha şiddetli hissettim ben suni sancıyı ama 12de sancım sıklaştı 4e 5 kala doğurdum 🌸
Alymus Haptepsut aklımdakileri sormuşsunuz bende burda bekleyeyim 😍 38+3üm sancım falan yok hiç alttan muayene olmadım 38+6 da Salı günü hazırlıklı gel dedi suni sancıyla deneyebiliriz dedi bende bekliyorum acaba ne olacak
Fatosskirisci Bende 38+3 um . Sancım var ama açılmam yok diye bişi yapılmadı. Sizde de oldumu öyle bı durum acaba ?
Haptepsut Alymus çok erken dememiş mi size 38+6 da başlatalım diye ? Bebek mi kilolu acaba? İnşallah bizim sancılar birden gelir hemen açılırız:)
Beyaz06 Rumiars 38+5 haftadayım ama hafif rahim sancılarım oluyor oda arada max 10 dk başka bi belirti yok… kendi sancımın gelmesini bekliyorum. Yalnız doktor alalım flan demedi sizin sancınızmı açılmanızmı vardı doğum gerçekleşti.?
Ece_coban haftaya girdim. Sezaryen istemiyorum ama 40. haftayı da beklemek istemiyorum suni sancı istiyorum açıklama yaparsınız seviniriz hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻