MadameHappy34 Kızlar normal mi ya? Bu haftalar da bebeğin kanalda olması gerekmiyor mu? 1-2 haftadır bel kasık ağrısı yaşıyordum bebek pozisyonu almıştır diye düşünüyordum ama bugün doktor çatı muayenesi yaptı,ne açılma var ne bebek kanalda.😅😅
Busel MadameHappy34 hayır oyle bir kaide yok bebek dogum anında bile kanala giriyor 😅 37de oldu diye ya da 38 oldu diye kanala girmek zorunda degilmis birden pat diye de girebilirmis doktorum öyle dedi bana 🤣
tubimom MadameHappy34 yok canım son anda bile inebiliyor önemli olan kafası aşağıda olsun ters olmasın bir hareketinle iner o
Ygtzynp MadameHappy34 38de bebek yukardaydı ve doktor 2 hafta var ama 2 haftada gelmez dedi.2 gün sonra dogurdum😁
MadameHappy34 Busel Ayy benim ki hiç öyle bir şey söylemedi,çok acelecisin daha zaman var falan dedi. 😅tabi aceleci olcam 😂uykularım haram ,karnım harita oldu,nefes alıp uyuyamıyorum vs.😂 umarım çok bekletmez oğlum beni.
Busel MadameHappy34 benimde oglan 😂 ne zaman gelir dedik kanala çok yakın dedi her an gelebilir dedi erkekler geç geliyormuş dedi eşim oda dedi 2 senedir tam tersi kızlar gecikiyor erkekler erken geliyor dedi ne kadar beklersiniz diyince de 41e kadar beklerim dedi🤣 senle aramızda 1 gun var bende 37+4üm
Busel aslihan_1992 dediğim gibi bu haftada kanalda olma zorunluluğu yokmus aniden de girebilirmiş en azından kanala çok yakın demesi içimi rahatlattı hareket vs önerdi onları yapicam
Kivininannesi MadameHappy34 nst de çıktı mı ? Benimde evde ağrılarım sancılarım oluyor ama nst de çıkmıyor
tubimom MadameHappy34 olsa söylerdi heralde ya benim doğuma üç gün kala acile gitmiştim bir doktor bana demezmi çocuk ters sezeryan olursun dedim kimse öyle bişey demedi şimdiye kadar benim korkum ben ters doğmuşum bide normal yani sonra başka doktora gittim o doktoru tanıyan bir doktordu o der dedi sezeryan yapmak için herşeyi der dedi😡
Bebiskosuu Hafta bebeğin doğması için cooook erken bi hafta şimdiden kendinizi doğum için şartlamayın hala ciğerleri gelişiyor bebeğinizin.. insan erkenden beklemeye başlayınca olması gereken 40 hafta çok uzunmuş gibi geliyo ama hala gelişiyor içerde bebeğiniz. Doğum anında da kanala girer açılma da olur çok erken daha