Eveett doğurdum arkadaşlar planlıydı zaten spinal sezeryan olacaklara önerim lütfen sıkmayın kendinizi kimseyide dinlemeyin herkes bana saçma sapan yorum yaptığı için o iğne hakkında korkuttuğu için kendimi çok şıktım ve ilaç yayılmadı iğne kırıldı o yüzden 2 3 kere daha yaptılar acıyormuudu hayır acımıyordu tamamen bilinç altımın bana oynadığı oyun reflekliyle yaptım sonra uyustum zaten bisey hissetmedim çekiştirme falanda hissetmedim 5dk sonra sohbet muhabet eşliğinde oğlumla kavustuk 1 gece kaldık hastanede 6saat yattım sonra yürütmek için geldiler sondadanda korkmayın normalde iğne bile vurulurken kıyameti koparırım ama acıtmadı çıkarken. ilk ayağa kalktığımda çok ağladım yapamıcam diye ama biraz yürüdükden sonra yürüdükçe rahatlamaya başladım kalkdım makyajımı yaptım saçımı fönledim aldım oğlusumu kucağıma kolidorda yürüyüş yaptık ertesi günü çıkısımız oldu evdede sürekli yürüyüş yapmaya çalışıyorum yürümek çok rahatlatıyor oturursanız eğer ağrılarınız katlanır… dünyanın en güzel duygusu hamileliğim çok zor ve stresli geçti her gün ağlamaklı onlar bütün acılarım resmen 5dk içerisinde kayboldu dünyanın en güzel duygusuymuş Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️💖