Gulnar_95 @“Yusufii” Benimde 2 ci doğumum doktorum yormayalim dedi zaten doğurucan 😁 uluturasonda 2 cm aciklik gozuktu oğlum 40+ 6 da sanciyla gelmisti kizimda oyle olurmu ya sabrim kalmadi 🥴
Ezgikrkl Yusufii Bende pazartesi günü kontörle gideceğim 39+2 geçen hafta 2 santim açıklık var demişti neler diyecek bakalım ☺️
Ayytacc Eymenmiro kanamam vardi muayne ederken nisan geldi ondan sonra gelmedi kanamam oldugu icin leke geliyordu kusum
Huriye222 39+3 suyum iki haftadır normalden az 1 cm açıklık var sancı nişan vs yok, hareket ediyorum çatı kemiklerimin ağrısı haricinde hiçbir belirti yok. Salı akşamı yatış yapılacak önce fitil verilecek, yine olmazsa suni sancı dedi doktorum :(
Yusufii Huriye222 benimde öyle çatı kemiğim baskı yapıyor otururken kalkarken daha beklemenin anlamı yok bence . 😀
HappyMommyy 38+4 ben de doğurmak istiyorum artık çok ağırlastım ödem kilo ağrılar çok zorlanıyorum doktorum squat yap bi hastam öyle kanala soktu bebeği dedi. Ama ayaklarım ve dizlerim çok ağrıdığı için yapamıyorum:( kısa yürüyüşler ve pilates topunda zıplıyorum sadece:( Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merve_cc HappyMommyy bende aynı sen gibiyim yarın suni sancı alacağım 40 haftalık oluyor :( sağlıkla gelsinler Allah yardımcımız olsun
Tubazeynepalin Binnur-cam benim de 2 cm açığım var hafif sancım var ara ara sen hastane de yatıyor musun 😅 38. Haftaya girdim bugün
Binnur-cam Tubazeynepalin yok canım yarın sabah yatıcam inşallah ben hayırlısıyla bi doğuraydık iyiydi ..
Tubazeynepalin Binnur-cam ay inşallah ya sağ salim bebişlerimizle kavuşalım kucağımıza alalım artık 😍