Kubrakarahan Ya her gün iki adet prilam bi tane folik asit içiyorum cok başım ağrıdı az önce bi tane de parol içtim bişey olurmu diğerleri her gün aldığım ilaçlar?
EbrKzlky Kubrakarahan bende 14 haftalık hamileyim 3 gündür geçmeyen baş ağrım var doktorun verdiği ağrı kesicilerden içtim. Birşey olmaz merak etme canım
moooms Kubrakarahan her ikisinde kullanıyorum çok hastalandım doktorum günde 3 kereye kadar içebilirsin dedi hiç bişey olmaaaaz🙈
Mine9166 Kubrakarahan ben özellikle başım ağrıdığında hangi ilacı kullanmalıyım diye sordum doktora parol yazdı o yüzden içiniz rahat olsun. 12. Hafta civarında sordum hatta bu yüzden magnezyum yazdı bunu kullan ağrı kesiciler ihtiyacın kalmaz dedi. Gerçekten söylediği gibi de oldu.
Zeynepiniz Canım içini rahatlatmak isterim, parolun zararsız olduğunu söylerdi doktorum şiddetli ağrın olunca içebilirsin dedi. Yanı korkma 🥰
Zeynepiniz Kubrakarahan yapmaz galiba ya olsa içirmezlerdi onu da yasaklarlardı. Gine de içini rahatlatmak için doktora danış istersen
Elifklyc Kubrakarahan için rahat olsun canım hiç bir şey olmaz günde 3 taneye bile çıkabilirsin demişti doktorum bana