Adapte34 Kızlar geçmek bilmiyo artıyo sanki daha fazla 14. Haftadan beri böyleyim sırtımdan belime kadar yoğun bir ağrı hele bide ayakta biraz durdum mu tamamdır 🤦♀️ Normal mi doktora gitmeli miyim
Azra00 Adapte34 16+6 da benimde bel ağrım oluyordu doktor normal bebek yer açıyor dedi magnezyum verdi çok faydası oldu
Esmaars Adapte34 bende 16. Haftadayim ve aynı senin gibiyim canim . Ayakta durmaya gelmiyor belim çok ağrıyor . Sırtımda oyle
birgaripana_ Adapte34 bende 13 haftalığım benimde belim çok ağrıyor vajina kemiklerimde ağrıyor dönünce felan çat çut ediyor kemiklerim 😁 Allah sonumu hayreylesin şimdiden böyleyse. Benim 3. Gebeliğim ona bağladım bilemiyorum
Adapte34 Azra00 ya benim ilk gebeliğimde son aylarımda ağırlaştığım için olmuştu ama asla yine bu kadar değildi bunda çok erken başladı belim sırtım ortadan ikiye yarılıyomuş gibi
Pamuk Adapte34 Afedersin özellik gece kalınca wcye oturup kalkamıyorum. Sabahları uyanınca felç geçirmiş gibi oluyorum.
Adapte34 Pamuk benim gecem gündüzüm aynı her hareketimde ağrıyı müthiş hissediyorum geberiyorum ya eğilip kalkınca özellikle
Pamuk Adapte34 Annem diyorki şimdiden boyleysen yuvarlanarak gidersin diyor.Eskiler kolay geçirdiği için onlara acayip geliyor.