Beyaz06 başka doktora gidip gorussende o da sezeryan diyecek benim alt tarafımi komple sarmıştı et beni zannettim ilk başta baktım çoğalıyor içine kadar gittim doktor direk yatış verdi ertesi gün komple yaktılar 4 sene önce hpv aşısı vuruldum ozamanin parasıyla tanesi 500 liraydı sadece esden bulaşan birşey olduğunu söyledi doktorum eşimin yuzune bakarak ve benim vücudum onu atamadığı için bir tane kürtajım oldu aldırmak zorunda kaldım kesinlikle normal doğum yapamazsın doğal yolla doğurduğun için bebeğe bulaşma riski var git araştır istersen çok tehlike doktor o yüzden senide bebegide riske atmak istememiştir şimdi 6 yaşında bir kızım var ikincisi de yolda geliyor çok şükür bir sikintim yok artık çok kötü zamanlar yaşadım ben psikolojik olarak da bedenen olarakda bu gebeligimde de kan tahlillerin yüksek çıkıyordu bunada kürtaj diyecekler diye çok korktum ama kan değerlerim sonradan düzene girdi ihmal etme vücuttan atması biraz zaman alıyor aşıların koruması geçiyor eşinde tedavi olması lazım uronoljiye bı gözüksün tek taraflı tedavi olmayın lütfen ..