beyzacmvrc 31+0 olduk 😊🤰🌼 Son 63 güünn 🥲🤱 Ama uygulama da şu anket seysini kaldirsaniz da fotomuzu görsek 🥺
beyzacmvrc Aysegulinanc Esraod Kayseri ben 30 lu haftalara geçtiğime halen inanamıyorum ya 😅 Doğum sekilleriniz belli mi ☺️ cinsiyetler ne ve hazırlıklar ne durumda ☺️
Esraod beyzacmvrc bi oğluşum olacak allah nasip ederse. Doğum şekline biz şimdi karar versek bile son sözü doktor son haftalarda söylüyor.(normal doğum istiyorum) Hazırlıklar ise;bez,ıslak mendil v.s onlar kaldı sadece geri kalanlar tamam 😌
Aysegulinanc beyzacmvrc normal dogum istiyorum ama çatı muayenesinden sonra belli oluyormuş sanırım haftaya ilk kez gül yamana medigold hastanesine gideceğim inşallah memnun kalırım bebeğim de kız 🤰🏻sizin cinsiyeti nedir
Kayseri beyzacmvrc kızımız olacak insalh hersey hazır sayilir. Doğum şeklimiz belli değil. Bende inanamıyorum bu haftaya geldigimee 😅
beyzacmvrc Esraod maşallah 🌼 aynen son haftalar belli oluyor tabi yani istediğiniz doğum şeklini kastettim bende 😊
Nergiz1 Doğum şeklim belli değil daha ama normal doğum istiyorum. Daha hazırlıklar bitmedi kuzum hep bi eksik çıkıyor 😀
beyzacmvrc Nergiz1 evet ya bitmiyor gerçekten benimde bir iki ufak bişey bide bebek arabası kaldı.. yıkama ütüleme yerleştirmeye baslicam da bayramdan sonra anca bı 33-34. Haftalarda. Sonra zaten derin temizlik var evde
quneermoom Ben bugün 38 oldum Allah izin verirse pazartesi doğuma gireceğim bir yandan heyecan var bir yandan yok ne yapacağım bilmiyorum 😂
MinelHaapy quneermoom bende bıgün tam 38 oldum canm normal ilerlediği için nezamn olcak bilmiyorum ama biran önce olsun istiyorum çok ağırlaştım 😏
beyzacmvrc Aysegulinanc aa bende oraya gidiyorum baştan beri ona takipliydim☺️ sizinle konusmus muyduk burda hatırlayamadım Bu arada benimde kızım olucak Allah izin verirse ☺️
Aysegulinanc beyzacmvrc sağlıkla gelsinler inşallah ☺️ evet ben burda hastaneyi sormuştum sizde yanıtlamıştınız o yüzden bende gidip denemek istedim memnun kalırsam doğumu orda düşünüyorum 🤍