Adeneflin Herkese hayırlı geceler 36+6 oldum duştan çıktım kasıklarım aşırı derecede ağrıyor masaj yaptı eşim geçmedi egzersiz yaptım olmadı uzanıyorum hala bi ağrıyo bi bırakıyor bebekte bi toplanıyor 5 dk sonra karnım yumuşuyor sizce doğum sancısı mı ??
33begum Adeneflin normalin dışında olan bi ağrıysa sancı olabilir bilemiyorum ama doktorunu ara yada git şansa bırakma derim
Laleozkan_09 Adeneflin sancıların düzenli ise ve belinden de giriyorsa evet doğum sancısı. Ama sadece kasık ise pek sanmıyorum.
Zeyneparsln Adeneflin 5 dk da bir geliyorsa kasılma kesinlikle hastaneye git doğum başlamıştır. Ama düzensiz geliyor ise başlamamıştır yalancı sancıdır
Tba_bzkrt28 Adeneflin benimde 36+6 sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı ve ağırlık var üstüne karın ağrısı bebeğim de toplaşıyor o haraket ettikçe vajinamda karıncalanma gibi bişey hissediyorum bebek düşcek gibi hissediyorum çok tuhaf anlatamıyorum bile yatamıyorum bir geçiyor bir geliyor anlamadım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?
Adeneflin 33begum bir haftadan fazladır adet sancısı gibi sancım oluyordu ama geçiyordu bu sefer hem adet sancısı gibi ağrım var hemde kasıklarım çok ağrıyor dik yürümekte zorlanıyorum
Kucukcicek61 Doğum sancısı sürekli olan bi ağrı değil. Kasiktan girer 10 saniye kadar keskin bir ağrı yapar ve bırakır, bir süre sonra tekrar aynı ince sızı şeklinde girer
Adeneflin Laleozkan_09 belimden başlayıp kasıklarıma atıyor bebek sertleşiyor sonra geçince karnım yumuşuyor
Laleozkan_09 Adeneflin doğum sancısı böyle bir şey. İkinci gebeliğim Ilık duşa girip rahatlamaya çalışın Gece boyunca dikkatli olun suyunuz gelirse Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza vaktinde alın inşallah ❤️🙏🏻
Adeneflin Laleozkan_09 duş aldım ondan sonra oldu zaten şuan on dk da bir ağrı giriyor sanki bebek çıkacakmış gibi vajinada ağrı oluyor
Adeneflin Tba_bzkrt28 bende şuan aynı durumdayım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
Tba_bzkrt28 Adeneflin amin inşAllah🤲🏻❤️ Bebek hareketlerinde eskisine göre yavaşlama hissediyor musunuz ?