Nklciliss1 38+4 üm dün kontrolde açılma yoktu geçen hafta sancı vardı dün çıkmadı ama bugün akşam karnım ara ara aşırı sertleşiyor. Bu ne anlama geliyor bilen var mı?
Dfn_1303 Nklciliss1 sancın var. Ama sen hissetmiyorsundur. Bende 38+1 karnım çoğu zaman sert. Nst de sancı çıktı mı
Nklciliss1 Minisanne12 kasılma başlayınca ne demek oluyor yani canım ilk hamileliğimde bilgin var mı sonrasında ne bekliyor beni
Nklciliss1 Dfn_1303 dediğim gibi geçen hafta çıkmıştı doktor doğum yakın dedi ama dün gittiğimde çıkmadı bi tane hafif çıkmış dedi açılma da yok dedi
Minisanne12 Nklciliss1 kasılma yani artık rahim kendini doğuma hazırlıyor. Karın sertleşir bazen bir taraf top gibi toplanır sonra eski haline döner önemli olan şiddeti ve sıklığı. 36da olarak bende de gün içinde defalarca oluyor :/
Dfn_1303 Nklciliss1 hııı olabilir bende de Nst de sancı var ben hissetmiyorum. 3 cm açılma var. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim. Doğmazsa pazartesi hastaneye yatacağım. Bebeğin boyu ve kilosu fazla olduğundan 40. Haftayı bekleyemiyoruz. 38+4 de suni sancı ile başlayacaklar doğuma.
Mer0808 Minisanne12 merhaba bende 36 dayım boyum kısa 158 aşırı sert karnım hemde sürekli sert taş gibi nts de ağrı çıkıyor ama ben hissetmiyorum naısl oluyor bu işler ben anlayamadım
Nklciliss1 Dfn_1303 hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım. Hepimiz inşallah sağ sağlim kavuşuruz yavrularımıza 🙏🏻