1fatma_nurr Kızlar düşük için genetik test verdim 40 gün oldu eşime 20 gün icinde msj geldi ama bana gelmedi bilginx varmı ikimzede gelmesi lazim yoksa acaba cikmsimi sonuçlar ariyoruz kimse çıkmıyor
prensim660 1fatma_nurr Merhabalar tıbbi genetik bölümüne giderken eşiniz ve kendiniz için ayrı ayrı mı randevu aldınız yoksa tek randevu ile ikiniz de mi test verdiniz
Adeninannesiiiii 1fatma_nurr gecen de de ayni postunuz vardi sanirim hastane ile gorustunuz mu ? Ikizinin beraber cikmasi lazim
1fatma_nurr Adeninannesiiiii ya arıyoruz sürekli acmiyor o bolum hani öyle hemende gidemiyoruz İstanbulda yaşıyorum biraz uzak o hastane de oturduğum yere anlamadım
1fatma_nurr Çıkarsa e nabzda gözüküyor mu bende gözükmüyor ama esiminde gözükmüyor e nabizda koromozom sonuçları ama ona çıktı diye msj geldi
prensim660 1fatma_nurr anladım benim de yarın randevum var eşimin gelmesine gerek yok o zaman çünkü ona randevu alamadım :(
1fatma_nurr prensim660 yok canım eşin de gelsin seninle orda birlikte girin doktora eşindende kan aliyorlar 1 tüp o an hemen kayıt acarlar ondanda alirlar bizdede öyle olmuştu sadece kendime randevu almistim sonra onada kayıt açtılar eşinden de kan alcaklar