Sumeyye55 •Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı - Ayşe Öner
Bebek bakımıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorken birçok şeyi bu kitaptan öğrendim. Hamilelik, Bebek odası hazırlığı, lohusalık dönemi, beslenme, bebek odası hazırlığı, hamilelikte nefes çalışması ve egzersizler gibi bir çok şeyi bulabileceğiniz bir kitap.
•Hafta Hafta Hamilelik - Dr. Kağan Kocatepe
Hamileliğe hazırlık dönemini, Hamileliğinizin başından sonuna kadar her haftayı okuyabileceğiniz, Doğum, Lohusalık Dönemi, Yenidoğan Dönemi ve Bakımını kapsayan bir kitap.
•Keşke Anne Babam da Okusaydı Dediğiniz Kitap - philippa Perry
Bu kitabı okurken gerçekten keşke anne babam da okusaydı dediğim bir kitap oldu. Kendinizi İyileştirmeye bile yardımcı oluyor. Çocuklarımızla Beğenmeler nasıl ilişkilerimizin olduğu, iyi bağ kurabilmeyi neyin engellediği ve bu bağın nasıl geliştirilebileceği hakkında bilgiler Q ediniyorsunuz. Kriz anlarını nasıl yöneteceğiniz hakkında çok güzel fikir sahibi oluyorsunuz.
•Bağırmayan Anne Baba Olmak - Hal Edward
Runkel Kitap verdiği önerilerle, kendimize odaklanarak sakin kalabildiğimizde yaşamakta olduğumuz sorunları aslında hiç yaşamayacağımızı anlatıyor.
•Otuz Milyon kelime - Dr. Dana Suskind Çocuğunuzun beynini geliştirmenize yardımcı olacak bir kitap. Ben çok faydalandım ve faydasını gördüm. Mutlaka okumalısınız
•1 yaşa doğru da tuvalet iletişimi kitabını tavsiye ederim harika, haftalar da çok iyidir atak dönemlerini takip etmek için hatta uygulaması da var.