go0357 Youngplanner şekerli şeyler suyu arttırdığı için az yemekte fayda var çünkü gebelikte hiç o işler belli olmuyor bir kontrolde herşey normalken bir kontrolde suyu falan tavan çıkıyor o sebeple temkinli olmakta fayda var her daim 😉🙃
Youngplanner go0357 hamilelikten önce kilo almıyım diye yiyemiyodum şimdi sudan sebepler ne olacak bu iş 😂😂
go0357 Youngplanner yapcek bişey yok bebişler için katlanacaz kuzum 🫣🙃 Yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da şu yavruları sonrada yeriz 😂 aklımızda kalcağna midemizde kalır o zaman 🤪
ebrar123_ Youngplanner benimki normal çıkmıştı ama doktor yine de dikkat etmemi söylemişti . Tabi kendini tutabilene aşk olsun 🙄
ebrar123_ go0357 benim için iri demedi haftasiyla uyumlu dedi ama detaylı daha önce cektirmemistim. Su fazla çıkınca detaylı ultrason cekmemi istedi . Detayliyi çeken doktor bebeğin haftası bir hafta ilerde dedi ama normal kafana takacağın bir durum değil demişti
femme go0357 tabuki 1 aydır diyet yapıyorum şeker un ekmek hepsi yasak Meyve bile yarım yarım oda bi Sut ürünü ile birlikte . Sali çarşamba gidicem doktora bakalim ne olcak
Totanseyma go0357 19. Haftada suyun fazla dedi doktor korkuyorum kötü bişey olacak diye Endol filan kullanıyorum
rabiaudn 24.haftamda öğrendim suyumun fazla olduğunu 36.haftam da doğum yaptım bir sabah suyumun gelmesiyle tabi su fazlalığından mı oldu bilmiyorum ama zamanında vaktinde gelsin bebişinz inşallah 🙏
Youngplanner ebrar123_ ayy bugün yaptırdım sonuçlar normal çıktı çok şükür ama yine dikkat edelim hamurişi tatlı çok yemeyelim dedi doktorum 😍