Aaysenurd_ Kızlar hamileyken Brezilya fönü veya boya gibi kimyasallarla ilgili saç işlemi yaptıran var mı? İlk 3 ay boya yaptırmamamızı öneriyorlar evet ama sizler Brezilya fönü konusunda ne düşünüyorsunuz? 5. Aydayız Şuan. Yaptıranınız var mı?
Hallerimvarbenim Aaysenurd_ Boyayı bitkisel boyaysa okey yaptır ama Brezilya fönü keratin içeriyor çok ağır kimyasal bence sakın yaptırma doğumdan sonra yaptırırken
Mavi0606 Aaysenurd_ sakin keratin bakımı falan yapmayın o kadar ağır bir kokusu var ki çok kötü asla çocuğunuzu riske atmayın
Denizkaramuk Aaysenurd_ Valla canım net bilgim yok ama brezilya fönüne hamile değilken bile zor dayanılıyor maske takılıyor. Çok duman cıkıyo koku cok rahatsız ediyo sırf o yüzden kapının önünde yapan kuaförler var. Riske atma derim🙏🏼
5melekannesi Aaysenurd_ Saçımı hep boyadım bi zararı olmadı ama keratin ve Brezilya fönü istediğimde doktorum asla olmaz demişti kuaförler de yapmıyo zaten ağır kimyasal içeriyormuş
Ruya_burcu45 Cok ağır kimyasallar içeriyor, ben de her sene yaptırırdım. Şuan 28. Haftadayim , doğumdan sonra yaptiricam ,hatta emzirme döneminde bile içime sinmiyor.
Hallerimvarbenim usenmedimyaptimbirvelet Emzirirken sıkıntı olmaz canım keratinin sadece yapılırken ki anı tehlikeli gebelikte ağır kimyasal soluyor yaptıran kişi sonra bitip saç yıkayınca geçiyor ama yapılırken de bebeğin yanında olmazsa işlem bitikten saçların yıkandıktan sonra emzirirsin