Minigininannesi Eda-ekici bu ikinci hamileliğim hiç hamilelik almadım oversize alıyorum veya normal bedenimden bıkac beden büyük alıyorum öyle giyiyorum. Bol kesim elbise alıyorum o şekilde geçiriyorum çoksa rahat ve güzel oluyor
Cerena_87 Eda-ekici ilk hamileligimde hep viskon kumaş elbise giymişdim şimdi tekrar hamileyim bence tekrar elbiseyle devam çok rahat olyor
Cekilmezbirkiz Defacto jean aldım 3 elbise aldım tayt ve eşofman alırım biter yeter zaten herşey çok pahalı elbiseleri sonra gene giyerim diye aldım yazlık tiril tiril
babysevgi Minigininannesi bende aynısıyım😂2.hamileliğim mangodan alıyorm direk ztn kalıpları geniş her türlü oluyor m aldım çoğu ürünü s giyiyordm 8 aylığım hala oluyor mango tavsiye ederm
Minigininannesi babysevgi tesetturluyum pek olmuyor ürünleri bana bende setrems Nihan veya bir butik var kesimleri güzel ordan alıyorum. Dediğiniz gibi bir beden büyük alınca bile baya iyi oluyor hem doğumdan sonrada giyilebiliyor hamilelik olmadığı için boşa para vermiş olmuyoruz😊