Etkinmhmt 34 haftalikken bebisleriniz kac kg di kızlar dün doktora gittim 2285 gram dedi nasıl bilemedim ?
Etkinmhmt Azra41 iyi doğmuş kilosu maşallah benim kızım 2800 doğdu 2500e düştü emzirdim de ama sariligi oldu baya
Etkinmhmt Azra41 çok üzülmüştüm ilkinde sariligi uzun sürdü diye bari dedim bu biraz toplu doğsa iyi olur allahin izniyle
betul_yilmazz Azra41 merhaba 36+3 ün bende erke doğum riskim var sizinde varmıydı öyle mi doğum yaptınız acaba
Eymenmiro Etkinmhmt Benm kızında aynı şsy Olmuştu her kes mama diyordu rn aonunda foto terapi falan gördü bşr doktor aptamşl conformil ormşli gece bir kere verelşm dedi bol kaka 💩 yapmasını sağlıyor aklınızda bulunsun
Etkinmhmt Berfino12 cocuk doktorumuz istemedi sütüm de iyiydi ama benim ilk zamanlar anca geliyor ya biraz süt olayı ondan heralde
Berfino12 Etkinmhmt ben ilk doğumumda verdim valla ateşi cikti baya bi doktor ya acliktan ya enfeksiyon dan dedi hemn mama verdim çok şükür düzeldi saralikta olmadi cok iyi baktim iki saate bir uyandirip emzirdim simdi 20 aylik poyraz Karayel