27ozlem ayse_65 plasenta farklı yerlere yerleşebiliyor kişiden kişiye değişiyor kimisinin arkada kimisinin önde vs. Eğer rahim ağzını kapatacak şekilde aşağıda ise doğumu engelleyeceği için riskli oluyor ama diğerleri bir sorun teşkil etmiyor
ArvenMom ayse_65 benimde öyleydi ve aşağıdaydı 29 da yukarı çıktığını öğrendim bazılarının çıkabiliyor bazılarının öyle kalıyor ama haftan erkense çıkma ihtimali yüksek
Melisa222 Benim 5 ayllıkken öyleydi 1 ay yerimden kalkmadım riskli oldugu için sonra kendi yerini aldı
anneoluyorum101 Melisa222 bende 17 haftalığım kanamam oluyor sizce çıkar mı erken haftalar dedi doktor da bana
muser24 ayse_65 normal doğum yapılamıyor, sezeryanla alıyorlar bebeği ama şimdiden bunları düşünmeyin, benim de aşağıdaydı, bir kaç hafta dikkat ettim, çok şükür şimdi 34 haftalığız ve bir problem yok
27ozlem ayse_65 normal doğum olmuyor sezaryen ile alıyorlar ama bazı kişilerde kendiliğinden yukarı çıkabiliyor takipte olmak gerek. Benim bildiğim bebeğin gelişiminde olumsuz bir etkisi yok ama kanamalara sebep olabilir
Aynr1380 ayse_65 bende 22 de gittiğimde doktor plesenta aşağıda bundan sonra yukarı çıkmasını bekliyoruz demişti . İnternette de bu haftalarda çıkmış olmalıydı diyor aklım karıştı .
anneoluyorum101 muser24 benimde böyleydi 17. Hafta sizce çıkar mı çok korktum kanamam felan olunca birde neden oluyor bizden kaynaklı mı
muser24 anneoluyorum101 çıkar inşallah, benim 23. haftada kontrole gittiğimde doktor çıkmış olduğunu söylemişti, kanamam olmadı benim, ağrılarım vardı
Melisa222 anneoluyorum101 hareket etme ben yemek dahi yapmazdım bir ay sadece yattım yemeğimi başkası yaptı durum ciddiyetini eşine bildir yada doktor ona söylesin ben doktora söyledim eşime söyleyin diye yoksa erkeklwr bilmediği için ciddiye almıyorlar
Gulaybrn13 @Arvenmommy benim de yaklaşık 2cm aşağıda dedi doğum şeklini sadece etkiler dedi ancak 32. haftadan sonra tekrar bakacağız
anneoluyorum101 Melisa222 eşim çok net anladı hastanede yattım bide doktorum olacakları söyledi rahim alınmaaı vs gurbetteyim mecbur az da olsa kalkıyırm ama kendimi yormamaya çalışıyorm
Sfa1 Bende 12 haftalıkken öğrendim 2 haftadır önlem amaçlı yatıyorum birde ilaç tedavisi verdi şuan 14+6 yız önümüzdeki pazartesi kontrolüm olacaktı ama doktorum izine çıkmış raporumda bitiyor inşallah kontrole kadar bir sıkıntı yaşamadan geçiririm bu haftayı 🙏🏻