rabia-crdk Kızlar 6 haftalık gebeyim ve yaklaşık 1haftadir iğrenç bı koku var burnumda sürekli her şey o kadar pis kokuuor ki . Koku yüzünden midem bulanıyor ve kusuyorum önerisi olan var mı ?
Gunes76-36 rabia-crdk aynı durumdayız cnm malesfff henüz bi çözüm bulamadım🥺cok severek kullandığım yumuşatıcı bile bana igrenc kokmaya başladı 🤮
Cekilmezbirkiz Bende deterjan sabun yumuşatıcı kokusu vs balkona çamaşır asamıyorum iğrenç kokuyor eve seremiyorum kurutma kullanıyorum mecburen iğrenç geliyor tüm kokular. Kolonya kokusu bile iğrenç
ilkmommylikheyecani Canım 10. Haftadayım hala öyle malesef banada odalar kokuyor gibi geliyor bütün odalar sanki yıllardır havalanmamış boğuk bir koku var birde buzdolabı kokusu öldürüyor beni
rabia-crdk ilkmommylikheyecani Keşke tek buzdolabı olsa evin her yeri koktuğu gibi kendi tenimin kokusu bile inanılmaz rahatsız ediyor yemek yaparken ölüyorum soğan soğan gibi kokmuyor asla pis bir koku ve her şeyde var bu pis koku normal kokularını unuttum 1 haftada İnşallah çabucak geçer