Mervettt Kızlar merhaba. 18.haftada devlet hastanesinde de kaydım olsun diye muayene olmaya gitmiştim. Oradaki doktor ayrıntılı Ya gönderdi 10 dakika bile sürmedi ilgisizce bakıldı hatta bi teşhisi ayrıntılı bakan kisi oraya yazmış doktor farketmedi bi sıkınti yok sonuclarinda dedi ben bu ne diye diyince fark edip anlattı. Sonuçta da sirkumvallat plesanta ve amniyotik sheet yazıyordu oda plesanta daha degisikmis çocukla birlikte büyürse gelişim geriliğine yol açar gidişata bakıcaz dedi. Şimdi ben 22 hafta oldum asıl ayrıntılıya da hep bu haftalarda gidildiğini okudum burdan. sizce özel de bu hafta tekrar gireyim mi ayrıntılı Ya acaba daha mi iyi bakılır yoksa yine aynı mi olur aklım çok karışık bi akıl verin 😢😢😢
Esramuratt Mervettt Canım daha önce devlete mi gidiyordun yani sürekli gittiğin doktora gitmelisin bence
Mervettt Esramuratt daha önce devlete gitmiyodum özeldeydim devlette de kaydım olsun diye bi gideyim dedim oda ayrintiliya aldı işte
Esramuratt Mervettt Bide özelde yaptir bence hem icin rahat etsin hem daha aciklayici konusur doktorun