sehrengiz_8 alpseda_ yurt dışındaki test değil mi Türkiye’deki hiçbir eczaneden alamadım da ben. Videolardan gördüğüm kadarıyla güvenirliği yüksek.
Dolphin16 alpseda_ normalde erken gebelik testleri adetten 6 gün öncesi söylüyor clear blueda öle cnm .
Merel alpseda_ 6 gün oncesi yapiliyor cnm.. Zaten o aldigin test de de yaziyor 6 gün öncesi diye ama bu testi Türkiyede bulamazsin.. Coook guvenilir bi test
ArvenMom alpseda_ ben yaptım doğru sonuç veriyor canım üstüne de yazıyor erken gebelik 6 gün öncesi diye
alpseda_ Merel ben rusyada yaşıyorum burda vardı o testden çok pahalı ama merak etdim almaya deyermi diye
Merel alpseda_ Kesinlikle deger.. Ama ben normal olani kullandim hamilelik testini 6 gun oncesi nasil oluyor bilmiyorum ama eninim ki oda iyidir.. Claer Bleu cok iyi bi marka ve sonuç ta hizli çıkıyor.
Merel alpseda_ Dedigim gibi bu test den bilgim yok ama internetten Claerbleu sitesinden bakdim.. Bu şekil kullanılıyormuş: Clearblue® Ultra Erken Gebelik Testi adetinizin gecikmesinden 6 gün öncesine kadar kullanılabilir (yani adetinizin olacağı günden 5 gün önce)
Merel alpseda_ Rica ederim ne demek.. Var canim bi kizim var 2 yasşında Bise oğlum var cnm 4 gün sonra 8 aylık olacak. Ben hiç hamilelik belirtisi görmedim cnm adet gecikmede anladım ben her ikisin de de..
Moon_light alpseda_ Ben iki gebeligimide bu testle ogrendim. Ikinci gebeligimde adete bir hafta kala pozitifi gosterdi. Cok guvendigim bir test markasi 🙃
AdaKaranfili alpseda_ selam. Bende Rusyada yasiyorum .ilk gebe kaldığım zaman bundan almisdim.sene 2019.. guvenirligi yüksek. Haftasında kadar gösteriyor.