gamzeozer16 Kızlar bugün muaynem vardı 1 kasımda gittiğimde bebeğin kilosu 3.055 di bir hafta önden gidiyor ama sorun olmaz demişti bugün doktorum bebegin kilosunu sordugumda 4 kiloya yaklaşmış iri bebek olarak söyledi detaylı ultrasona gönderdi sanırım tekrar persembe günü icin normalmi sizce ultrason ölcümleri yanlışmı cıkardı acaba ntsye girdim ntsde sancım cıktı doktorum normal dedi sizinde başınıza böyle bisi geldimi iri bebek diye
alcang gamzeozer16 11 günde 900 gr yakın mı almış 🙈 maşallah canım ne güzel beslemişsin😊 inşallah hiç bi sorun olmaz iri bebek olması sağlıklıysa hiç bi sorun oluşturmaz bence tombilik bi bebek olur😊
kardelenimm gamzeozer16 ben 37 haftamdayım bebeğim 3 kilo doktorum 3500 üstü olursa sezaryene yönlendiriyo zorlanırım diye
Sinmn gamzeozer16 cuma günü kontrolde 3.600 göründü bebeğim, pazartesi 4.200 gr Doğum yaptım.. iri bebek sayılıyor, Doğumdan sonraki kontrolleri ona göre yapıldı.. şuan 3 aylık, bi sıkıntımız yok çok şükür..
GldnTlh0633 Biz 36+0 da 3.300 gramdık, kafamız 39 hafta büyüklüğündeydi yapısal olabilir dedi doktor haftalardır önden gidiyoruz problem yok bir haftadan bir şey olmaz bence
gamzeozer16 Bende merak ettim bi problem yok dedi ama kilosu fazla geldi bana dedi ultrasona yönlendirdi işte bakalım perşembe günü ne cıkıcak :)
gamzeozer16 Cansu10 detaylımı artık nedir anlamadımki genelde gönderdigi ultrason odasında detaylı cekiliyor özellikle sordum ultrason kagıdına iri bebek yazdı gönderdi işte bakıcaz belki ölcüm yaptıgı ultrason yanlış cıkardı bilemiyorumki
gamzeozer16 alcang bende şaşkınım🙄 tabikide sağlıklı olsun kilosu hic problem değil 😊 sorun olmasında gerisi mühim değil sadece merak ettim bende o kdr az bir vakitte böyle bişey olması :)
Selmayakup Bende bugün doktora gittim 35+5 haftaligim ama doktor 2 hafta önde kafası büyük dedi kilosu 3200 biraz durdurmamız lazım kilo alımını dedi doktor beni biraz kötü hissettirdi 4 kilonun üzerinde normal doğum yapan var mı???
gamzeozer16 Selmayakup bence ultrason ölcümlerinde bi problem var hep değişik gösteriyor anlam veremedim